![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai sunt cateva topicuri pe tema asta daca chiar te intereseaza, de ce nu dai o cautare si vezi ce s-a scris acolo mai intai?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hmm,atata timp cat sunt atee as zice ca liberul arbitru ar trebui sa-l avem fiecare dar este infranat de catre religie care cumva il pune in umbra si nu-l lasa sa se afirme.Fiecare ar trebui sa ne descoperim liberul arbitru si sa fim constienti ca el ne va ghida in viata.Ne-o facem cu voia noastra pana la urma zic eu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu ne-a dat libertate si cateva reguli indrumatoare care sa ne ajute sa ne bucuram deplin de acest dar.
Cred ca unii crestini romani IL gandesc pe Dumnezeu printr-o grila a mentalitatii comuniste (autoritar, dur, monopolizant etc.), cand de fapt EL nu este decat iubire. Mereu am in minte pilda fiului risipitor. Tatal a iubit deplin, insa fratele celui plecat in lume a gandit egoist. Acest frate este adesea omul de langa noi care franeaza elanurile noastre. Un sfat pe care eu insami l-am urmat: cand vreau ceva cu adevarat, din toata inima, ma straduiesc sa obtin fara a sufla nimanui o vorba despre dorinta mea. Tacerea nu ajunge la urechile necuratului! |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. Subscriu. Verificat si de mine si este adevarat!
|
|
||||
|
||||
![]()
Adică Dumnezeu ne poate citi gândurile iar ăla mic negru și urât, nu? nu stiam de asta, oricum e o chestie interesantă cu planurile ținute doar pentru noi...o să incerc sa vad ce iese
|
||||
|
||||
![]()
Nu credeam că sunt discuții pe tema asta... am mers pe premisa că membrii forumului au depășit de mult problema liberului arbitru, dar merci pentru idee
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Soarta scrisa sau liberul arbitru? | mirceab26 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 59 | 17.12.2011 12:59:11 |
Liberul arbitru | diador | Generalitati | 29 | 03.08.2011 08:21:50 |
liberul arbitru | gd1859 | Despre Sfanta Scriptura | 33 | 18.10.2009 11:57:25 |
Planul lui Dumnezeu vs. liberul arbitru | giovaninnaa | Generalitati | 14 | 21.05.2009 13:16:20 |
Liberul arbitru | silverstar | Generalitati | 13 | 08.01.2007 14:13:17 |
|