![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
in primul rand multumesc ca pe forum esti respectoasa si nu-ti impui parerea.mai citind in domeniu,din cate am inteles eu,se refera mai ales la cartile eretice care sutn distribuite in 95% din cazuri de iehovisti,care dupa cum cred ca stii,au o biblie cu care nu este de acord nimeni in afara de ei ca ar avea vreo legatura cu orice fel de traducere.la fel si restul materialelor Turnului de Veghe |
|
|
|||
|
|||
|
Acum inteleg de ce nu ne merge bine...ca bunica a primit o biblie de la o prietena adventista ( sau asa ceva) si mama la fel. Si nu le-am ars!
Multumesc mult ca m-ati facut sa realizez care e cauza! Last edited by LaReine; 25.05.2011 at 09:45:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar, pot sa-ti sugerez ce sa faci ca sa-ti mearga bine. Citeste Biblia si urmeaza invataturile Domnului Iisus Hristos si ale apostolilor Sai. Si iti va merge bine. Iti vei gasi pacea si nadejdea. Daca ai suspiciuni asupra Bibliei primita de la prietena adventista a bunicii (cu toate ca adventistii nu au o Biblie proprie - folosesc, in special,traducerea Cornilescu) fa rost de o Biblie aprobata de Biserica Ortodoxa. |
![]() |
| Tags |
| doamne ajuta |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 02:34:51 |
| Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 18:37:10 |
| Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 30.10.2010 00:55:46 |
| Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 02:20:01 |
| CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 02:00:06 |
|
|