Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2011, 09:38:37
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
TOTI GRESIM!!! Cine poate arunca primul cu piatra?!!

Viata merge mai departe, Ioana te rog sa te mobilizezi si sa-ti limpezesti gandurile pentru ce ai de facut de acum inainte!

Inteleg ca ti-ai gasit un duhovnic sau doar un sfatuitor?! Aceste stari sufletesti ale tale tulburatoare si apasatoare au nevoie de un medicament care se numeste SPOVEDANIE - DACA SI TU CONSIDERI LA FEL.

Deci , daca ai gasit duhovnicul potrivit nu ai de ce sa mai amani, te rog incearca sa ma intelegi - spovedania te va reechilibra sufleteste.

As vrea sa ne marturisesti daca ai reusit sa faci lucrul acesta.
Dzeu sa-ti ajute sa mergi pe calea Sa!

Numai bine iti doresc!
Mi-am gasit un sfatuitor care este staretla o manastire. Nu pot sa spun ca m-am spovedit, dar am stat de povesti cu el mai mult de o ora. In aceasta ora i-am spus tot ce ma durea pe mine si el mi-a spus ceea ce crede si ce sa fac. Sincer sunt foarte linistita. Mi-am gasit drumul. Ma ocup intens de pregatirile de nunta. Cred ca m-am linistit cam de o saptamana. S-a mai intamplat un mic incident si am hotarat ca am luptat destul sa-i impac pe parintii mei. Ma voi lasa in mana lui Dumnezeu. In continuare traiesc cu speranta ca ma vor accepta candva pe mine asa cum sunt, dar.................au tot timpul pe care il vor ei.

Mai am un singur regret. Cei doi frati ai mei abia acum constientizeaza ca parintii nostrii chiar nu vor veni la nunta si au inceput ei sa intre intr-o suparare profunda. Poate e greu de inteles, dar imi iubesc parintii, dar pe fratii mei ii ador. Eu i-am crescut, sunt ca si copiii mei, as face orice sa nu-i vad suferind.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 14:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 22:37:03