![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine stie sa lamureasca si un mosh ramolit ca mine, de ce l-a omorat Cain pe Abel?
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vrei să spui că...? Last edited by N.Priceputu; 01.06.2011 at 18:15:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Întortocheat, dar stil.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multam frumos. Era o faza intr-un film renumit, Ostrovul il chema, in care cineva, Anatolie, intreaba pe altcineva, iconomul cel corect, "de ce l-a omorat Cain pe Abel?" si iconomul cel corect nu-i da raspunsul. Si nu mai tineam minte care e raspunsul. Merita vazut filmul.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Rafail spunea ca actorul lui Iov a intrat apoi la manastire, dar cred ca s-a dus doar o scurta perioada, pentru ca vad ca a mai jucat apoi in alte filme. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi știu că e greu să citești orice îți face capul calendar, și de aia eu încerc să ți-l fac borderou de Ravel, pardon bamboleio-bamboleia voiam să zic. Iar în ce n-ai reușit să citești era vorba că sectantul e sectant, ereticool e eretic, și eresectantul e ca un nurișor fără apă, ca o piatră seacă dreasă cu minuni. Dar era vorba de cutremurătoarea întrebare: de ce vă excludeți de la socoteală, dintre ei, fără ca să vă cercetați și să vă probați credința? Din gură e ușor de zis! Deci cum puteți?.. să mă acuzați mereu de orologiu nemăsurat doar pentru că unora le e lene să desțelenească mesajul cifrat? Și nu te întreba cum adică cifrat, păi așa măi frățică: uite așa. Last edited by vsovivi; 02.06.2011 at 16:43:43. |
![]() |
Tags |
corneanu, mitropolitul, nicoale |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce au cu mitropolitul Corneanu ??? | guardian knight | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 20.06.2011 20:34:00 |
Mitropolitul Nicolae si ecumenismul | Grigorie | Biserica Ortodoxa Romana | 115 | 22.11.2008 02:40:27 |
IPS Corneanu a fost iertat de Sf. Sinod | partenie | Stiri, actualitati, anunturi | 169 | 22.07.2008 19:47:59 |
Asa zisul blog al lui Corneanu | grecu | Biserica Ortodoxa Romana | 5 | 12.06.2008 23:26:53 |
MITROPOLITUL CORNEANU S-A IMPARTASIT CU CATOLICII | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 28.05.2008 15:37:58 |
|