Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2011, 17:13:01
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Cine stie sa lamureasca si un mosh ramolit ca mine, de ce l-a omorat Cain pe Abel?
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2011, 18:13:27
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Cine stie sa lamureasca si un mosh ramolit ca mine, de ce l-a omorat Cain pe Abel?
din invidie;
vrei să spui că...?

Last edited by N.Priceputu; 01.06.2011 at 18:15:29.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2011, 18:21:46
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nene vsovi, ai un stil foarte intortocheat si esti f. greu de urmarit.
Întortocheat, dar stil.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2011, 18:25:04
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Întortocheat, dar stil.
hai ca e simpatic :)
Reply With Quote
Vechi 01.06.2011, 18:47:15
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
din invidie;
vrei să spui că...?
Multam frumos. Era o faza intr-un film renumit, Ostrovul il chema, in care cineva, Anatolie, intreaba pe altcineva, iconomul cel corect, "de ce l-a omorat Cain pe Abel?" si iconomul cel corect nu-i da raspunsul. Si nu mai tineam minte care e raspunsul. Merita vazut filmul.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Reply With Quote
Vechi 01.06.2011, 19:29:34
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Multam frumos. Era o faza intr-un film renumit, Ostrovul il chema, in care cineva, Anatolie, intreaba pe altcineva, iconomul cel corect, "de ce l-a omorat Cain pe Abel?" si iconomul cel corect nu-i da raspunsul. Si nu mai tineam minte care e raspunsul. Merita vazut filmul.
Iov il chema pe calugarul cel tanar si nu era cel corect (nici macar nu stiu ce inseamna asta) ci era putin invidios si suparat ca Anatolie il tot necajea. Iar Anatolie ii facea si ii spunea toate acestea din dragoste, nu ca sa rada de el, ci ca sa il ajute si sa il indrepte. La fel iti scriu si eu ceea ce iti scriu ca sa te ajut.
Parintele Rafail spunea ca actorul lui Iov a intrat apoi la manastire, dar cred ca s-a dus doar o scurta perioada, pentru ca vad ca a mai jucat apoi in alte filme.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2011, 19:30:59
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
Da, îmi amintesc. Am văzut filmul.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2011, 19:41:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
un mosh ramolit
Sa traiesti Mosh-Neagu . . . . . .
Vechi 01.06.2011, 19:45:19
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Iov il chema pe calugarul cel tanar si nu era cel corect (nici macar nu stiu ce inseamna asta) ci era putin invidios si suparat ca Anatolie il tot necajea. Iar Anatolie ii facea si ii spunea toate acestea din dragoste, nu ca sa rada de el, ci ca sa il ajute si sa il indrepte. La fel iti scriu si eu ceea ce iti scriu ca sa te ajut.
Parintele Rafail spunea ca actorul lui Iov a intrat apoi la manastire, dar cred ca s-a dus doar o scurta perioada, pentru ca vad ca a mai jucat apoi in alte filme.
Da, asa e, multam frumos, catalin2. Il tot intorcea pe Anatolie cu fata pre rasarit cand acesta se mai ruga anapoda, da, da, acuma imi amintesc. Asa e, il invidia putin, ai dreptate, da' pana la urma a ajuns sa-l iubeasca si chiar sa-i duca crucea. Da, da, asa-i dragilor, asa, asa... frumos film.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2011, 16:04:24
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nene vsovi, ai un stil foarte intortocheat si esti f. greu de urmarit.

Si daca scrii si postari asa lungi.. cred ca o faci doar pentru orgoliul matale ca mila de potentiala audienta categoric nu ai.

Păi știu că e greu să citești orice îți face capul calendar, și de aia eu încerc să ți-l fac borderou de Ravel, pardon bamboleio-bamboleia voiam să zic.

Iar în ce n-ai reușit să citești era vorba că sectantul e sectant, ereticool e eretic, și eresectantul e ca un nurișor fără apă, ca o piatră seacă dreasă cu minuni. Dar era vorba de cutremurătoarea întrebare: de ce vă excludeți de la socoteală, dintre ei, fără ca să vă cercetați și să vă probați credința? Din gură e ușor de zis! Deci cum puteți?.. să mă acuzați mereu de orologiu nemăsurat doar pentru că unora le e lene să desțelenească mesajul cifrat? Și nu te întreba cum adică cifrat, păi așa măi frățică: uite așa.

Last edited by vsovivi; 02.06.2011 at 16:43:43.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
corneanu, mitropolitul, nicoale

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce au cu mitropolitul Corneanu ??? guardian knight Biserica Ortodoxa Romana 1 20.06.2011 20:34:00
Mitropolitul Nicolae si ecumenismul Grigorie Biserica Ortodoxa Romana 115 22.11.2008 02:40:27
IPS Corneanu a fost iertat de Sf. Sinod partenie Stiri, actualitati, anunturi 169 22.07.2008 19:47:59
Asa zisul blog al lui Corneanu grecu Biserica Ortodoxa Romana 5 12.06.2008 23:26:53
MITROPOLITUL CORNEANU S-A IMPARTASIT CU CATOLICII orthodoxis Stiri, actualitati, anunturi 3 28.05.2008 15:37:58