Citat:
În prealabil postat de Melissa
Pai si miercurea este zi de post saptamanal, nu doar vinerea.
|
Stiu. Insa miercuri vin la masa copii de varsta scolara, mai mari si mai bine dezvoltati, pentru care imi fac mai putine griji.
Citat:
Dar in conditiile pe care le-ati descris mie mi se pare anormal sa serviti copiii cu ceai si paine cu gem.Postul alimentar nu este cazul sa fie tinut de copiii infometati.Ei oricum fac foame, le mai dam si noi de post???Ar trebui sa va luptati ca acesti copii sa fie hraniti bine.Oricum sunt convinsa ca cei care va obliga la un astfel de meniu, nu manaca vinerea paine cu ceai!
|
Mananca ce mananca si copiii. Ceaiul cu paine cu gem era doar masa de dimineata. La pranz, primesc 3 feluri de mancare, insa .... de post ? la 4 - 6 ani ? copiii subnutriti ?
Citat:
Dar daca totusi va obliga sa le oferiti mancare de post, oferiti-le macar fructe. 1 kg de banane este aproximativ 6 lei.
|
Un copil nu poate manca 1 kg de banane, si acestea nu reprezinta o masa completa din punct de vedere nutritional. Nu mai vorbesc de directia sanitara care ma obliga sa le dau si carne, oua sau lactate la masa (si pe buna dreptate).
Am intrebat parintele care vine si vorbeste copiilor, care insa mi-a spus ca "si el cand era mic, tinea post, si copiii lui tin post". Dar comparatia nu se poate face intre un copil ce nu are ce manca acasa si unul provenit dintr-o familie stabila financiar, asa ca nu m-a lamurit cu nimic.