![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Have fun.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Postul un lux?
Dar de cand a ajuns fasolea mai scumpa decat carnea? Stiu o firma unde se ofera o masa gratuita pe zi, in locul bonurilor de masa, deci in limita uriasei sume de 8 lei. Asta inseamna un fel de mancare care include si o bucata minuscula de carne, paine si o prajitura sau un fruct. Felurile de baza din componenta mancarii se rezuma la cartof, fasole, mazare, orez. 6 zile pe saptamana, 4 saptamani pe luna, nu una sau doua zile pe saptamana. In felul asta maninca o masa pe zi de zi peste 100 oameni in toata firea. Nu e greu sa faci un calcul si sa vezi ca o masa din asta nu costa mai mult de 4-5 lei, restul fiind profitul restaurantului in cauza. Elimini carnea, pui mai multe fructe, si uite masa de post. Eventual se mai pot introduce variatii la capitolul legume: naut, soia, etc. eventual cereale.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
postul copiilor | carmenserghi | Postul | 9 | 01.08.2010 18:51:50 |
|