Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.06.2011, 11:50:32
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Daca ne-am intalni la niste povesti si i-as aduce si pe alti prieteni tineri,romani ai observa ca am avea de povestit multe istorii,drame,nedreptati si zile cand am plans,am fost dezamagiti.Cu toate acestea,avem de povestit si aspecte atractive,oameni si situatii pozitive care s-au ivit in calea noastra,lectii invatate,oameni necunoscuti care-ti zambesc pe strada :)
Nu te-ai intrebat,daca strainatatea este atat de rea/grea de ce nu ne/te intoarcem/intorci?

Banuiesc ca esti la primul tau job,astfel nu-mi explic cum te-a dezamagit faza cu proprietara restaurantului...pai ce in romania,oamenii de afaceri te primesc cu aperitive si cafea la serviciu?Nu uita ca Hagi_Tudose este un personaj autentic romanesc :)
Acum,plasturele este neinteresant,sa nu ne legam de lucruri marunte;important este care era satisfactia ta ca angajat,cum erai tratata si cati bani faceai...da sau ba?

Nu ti-ai facut prieteni acolo?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. AGabriela Generalitati 8 21.12.2011 23:10:09
cum sa scap de deznadejde Mtcrysty17 Generalitati 27 05.11.2011 00:26:56
Disperare... thudor Generalitati 89 01.11.2008 01:14:28