![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by mihaila_alin; 03.06.2011 at 17:35:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Nea Aline, taica, parca fusesi si tu pe la niste sectanti care maraiau si haraiau. Nu ti-au mai ramas ceva carti?
Trebe sa-ti fi dat aia ca ei cam asa face: da carti si dolari. Daca ti-au ramas carti fa si tu un colet si trimite-l incoa. Si dolarii. PS. Io-s mai vesel de felul meu da aici pe forum vreau sa par necajit si apasat. Fiindca asa da bine la imagine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos Domnul sa te binecuvinteze cu cei dragi ai tai.Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ma am uitat sa iti spun sa nu incerci sa te faci singur necajit si apasat,si la urma sa ramii asa,ca nu-i a buna.eu il cred si pe cristi ce a spus
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dolari dau la aia cu fatza de flamanzi, n-am reusit sa mimez una. Cartile le pastrez pentru cazul in care o sa am prea mult timp liber si ma mai angrenez in dispute cu ei. Mai au prostul obicei ca atunci cand le demonstrezi ridicolul unor afirmatii zic ca nu le-au facut ei. Nu le pastrez in biblioteca, sunt undeva in carantina :) |
![]() |
Tags |
doamne ajuta |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
|