Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2011, 00:42:39
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
A mai adaugat ca pot sa-l critice cat vor catolicii, acesta e adevarul.
O spui de parca se omoara (toti) catolicii din oras, si nu numai, din intreaga lume (!) sa il critice pe preotul X din cartierul Y care a dat decretul: catolicii au pierdut harul! LOL Eu as spune o rugaciune pentru el ca sa fie ascultator episcopului sau, care nu cred ca spune sau crede asa ceva...

Citat:
Interesant e ca langa mine era o catolica, am observat asta pentru ca isi facea crucea ca si catolicii.
Asta nu inteleg. Cand esti in Roma faci ca romanii, de ce sa atragi atentia asupra ta ...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11