![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te agita inutil micuto, nici nu cred ca ai sa intelegi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Varianta cea mai neplacuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg de ce consideri ca acest mod in care ti s-a adresat LapetiteMoc ar fi o ironie. Am sesizat in cateva postari de-a tale ca vanezi "ironiile" altora. Sper ca nu din acest motiv ti-ai sters contul. Iti scriu acest raspuns in speranta ca poate mai urmaresti forumul, macar ca vizitator.
Aici am intalnit diversi useri care dupa nickname pareau barbati dar erau/sunt femei ( de ex "calator_prin_ploaie"- era femeie) sau invers pareau femei dar erau/sunt barbati.( de ex "MariS"- este barbat, desi am vazut o postare in care cineva zicea ca era convisa ca MariS e femeie- probabil Mari de la Mariana..)Exemple mai sunt dar nu-mi vin acum in minte.. Plus de asta, exista useri care intentionat isi aloca un nickname ca sa deruteze, cu o denumire care te duce cu gandul la opusul sexului pe care il au, sustinand si pe forum ca sunt altceva decat sunt.. Si nu in ultimul rand, Corin este nume de barbat.. Deci confuzii pot aparea la tot pasul..Asa ca eu chiar nu inteleg de ce te-ai ofensat asa.. Last edited by Melissa; 16.06.2011 at 15:53:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi amintesc ca doamna calator_prin_ploaie spunea ca l-a crezut pe cocacoc femeie:)).
|
|
|||
|
|||
![]()
Da..:-)) chiar ii sugera la un moment dat ce sa-si faca cu cocul :-))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta sunt (dez)avantajele identitatii virtuale. Am reusit sa ma binedispun cu afirmatia asta.
|
||||
|
||||
![]()
si cu indreptatire...in psalmul 138 , se spune,vrs.7 "Unde ma' voi duce de la Duhul Tau,si de la fatza Ta unde voi fugi? vrs.8 De ma' voi sui in cer,Tu acolo esti.De ma' voi pogori in iad,de fatza' esti. etc.
pt.cei ce inca' nu au clarificata' problema cu existenta iadului, credeti voi ca' psalmistul David,omul lui Dumnezeu...a mintit!? spun parintii nostri duhovnici (si sunt multi)...ca' mai bine este a cauta ce trebuie facut ca sa' nu ajungem in iad,decat sa' incercam sa' aflam daca' iadul exista' sau nu. personal cred ca Imparatul David ,nu a mintit...deci iadul exista',cum exista' si Dumnezeu cu prezenta acolo(dupa' cum vedem in psalm,si dupa' cum a afirmat cineva pe forum) ''Pazeste-ti sufletul de iad,dand cinstire si orbului, si leprosului si celui bolnav la minte, si pruncului de tata, si raufacatorului, si paganului - cum se cuvine chipului lui Dumnezeu, Iar 'n crestin, sa dai cinstire lui Hristos, Care a spus spre povatuirea noastra: “Ceea ce ati facut unuia dintre acesti frati ai Mei prea mici, Mie Mi-ati facut”. (Mt. 25, 40). Sf.Ignatie Briancianinov |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tatal nostru varianta noua | AnggeLos STC | Muzica Bisericeasca | 21 | 23.01.2015 22:55:55 |
O alimentatie corecta | ovidiu b. | Generalitati | 469 | 26.07.2013 19:03:38 |
Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 03:45:08 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
Biblia ortodoxa - Varianta de buzunar | IT | Despre Sfanta Scriptura | 10 | 27.02.2010 00:55:06 |
|