![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sfintii Parinti spun ca Dumnezeu este precum lumina soarelui, care nu se schimba in functie de ochiul omului. Este aceeasi si pentru ochiul sanatos si pentru cel bolnav. Numai ca dupa cum celui sanatos lumina ii aduce bucurie, ca se poate impartasi de cele din lume, ochiului bolnav ii aduce suferinta, caci este incapabil sa o primeasca. Asa si cu Dumnezeu, El ramane acelasi, nu este pentru unii iubire, iar pentru altii pedeapsa. Sper ca m-am facut inteles. De nu, va doresc putere sa traiti iubirea lui Dumnezeu si veti intelege mai multe fata de cele expuse de mine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nici pt mine ca ortodoxa niciodata nu a avut sens povestea cu iadul si raiul. mi se pare ca nu avem curajul sa stam sa ne gandim putin ce rost are toata treaba asta. ce are de castigat Dumnezeu daca ma creeaza stiind dinainte unde voi ajunge, ca doar le stie pe toate?
mi se pare doar o metoda de a baga spaima in crestini si va vad ca incercati prin toate mijloacele sa aduceti argumente in sprijinul acestor idei in care poate nici nu mai credeti atat de mult. parerea mea este ca noi toti suntem intr-o continua evolutie spirituala si ca trebuie sa invatam din greselile noastre si sa avansam, pana la desavarsire. ce se intampla cu oameni diabolici gen violatori si criminali nu stiu, dar nu mi se pare plauzibil ca cineva sa arda in focuri vesnice... |
|
||||
|
||||
![]()
V-am raspuns cu gandul ca veti intelege ceva, se pare ca vreti sa va distrati. Eu nu voi mai lua in discutie postarile dumneavoastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
jur pe Dumnezeu ca nu am intrebat asta ca sa imi bat joc.raspundeti-mi va rog.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde stiti ca in Vechiul Testament, nu exista conceptul de iad? Mantuitorul Hristos S-ar mai fi coborat( dupa Inviere) la iad daca nu ar fi existat? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca Dumnezeu are vrajmas de ce nu il distruge?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am impresia ca intrebati asa fara sa va intereseze cu adevarat, pur si simplu ne "cercetati". Carui cult apartineti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
crestin ortodox |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iadul drogurilor | ecaterina | Generalitati | 6 | 07.07.2010 15:33:56 |