![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca diavolul prin ispitele care le da, "ne ajuta" la mantuire. In sensul ca atunci cand le biruim, ne apropiem de Dumnezeu. Dumnezeu lasa si graul si neghina pana la seceris.
Si apoi puterea diavolului e limitata, ispitirea asupra omului este tot cu ingaduinta lui Dumnezeu.(Iov) |
|
|||
|
|||
![]()
Daca sunteti crestin ortodox, de ce nu treceti in dreptul dumneavoastra confesiunea?
Si apoi, nu stiti ca este pacat sa juram? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu auzi ce spui? Cum sa fie diavolul agentul lui Dumnezeu? Ce au acelasi plan?
![]() ![]() Cei care slujesc diavolului nu sunt cu Dumnezeu. Diavolul incearca sa castige suflete pentru ca uraste omul, si il uraste pentru ca omul are sansa de mantuire, are posibilitatea de a ajunge de unde a plecat el. Dumnezeu ingaduie aceste ispite tocmai pentru ca respecta libertatea omului. Dumnezeu a lasat omului ca judecator pe pamant, constiinta. Aceasta il mustra sau il fericeste in functie de fapte. Daca Dumnezeu ar distruge diavolul ar insemna sa oblige omul sa Il cinsteasca numai pe El. Dumnezeu ne-a pus inainte binele si raul depinde de noi ce alegem. S-a jertfit Mantuitorul pentru iertarea pacatelor noastre, dar mai mult de atat ce sa mai faca Dumnezeu? Adica numai El mereu, noi nimic? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea: Ce se intampla cu iadul si sufletele de acolo atunci cand Dumnezeu distruge toti dracii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cand distruge Dumnezu toti dracii? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
concret, la care aspect al postului meu te referi cand spui asta?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iadul drogurilor | ecaterina | Generalitati | 6 | 07.07.2010 15:33:56 |
Cine a inventat iadul? | catalin755 | Generalitati | 29 | 06.07.2010 23:24:49 |
Iadul | ofurnica | Generalitati | 35 | 01.03.2010 22:46:47 |
Iadul exista | Mihailescu_Daniel | Generalitati | 25 | 01.07.2009 15:40:54 |
Raiul sau iadul | silverstar | Generalitati | 69 | 19.01.2009 21:11:38 |
|