Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2011, 12:44:52
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Un tip medic de profesie ,fost mare crai in timpul studentiei se angajeaza la un spital din oras. Acolo incepe o relatie cu o asistenta genul de femeie serioasa, muncitoare, frumoasa (tot tacamul). Au avut o relatie de vreo 3 ani timp in care ea astepta sa fie ceruta in casatorie. Tipul nu a cerut-o ,din contra, a parasit-o si a inceput o noua relatie cu altcineva genul de vampa. L-am intrebat de ce? Mi-a spus ca asta noua e mai buna la pat decat cealalta. S-a casatorit cu noua prietena i-a trantit asta rapid un copil ca sa nu-l scape. Acum lui i-a iesit pe gat casnicia! Mormeza asta nu face nimic, nimic! El face curatenie, el gateste, in parc cu copilul doar pe el l-am vazut . I-a iesit sexul pe gat!
A luptat asistenta pana in ultima clipa sa-l recastige si sa-l faca sa se intoarca la ea dar nu a reusit atunci. A reusit insa mai tarziu cu altcineva si acum e fericita.
Mie mi se pare extraordinar ca acea femeie asa vampa cum o consideri tu (sau lumea) a reusit sa transforme UN CRAI intr-un barbat responsabil, un barbat DE CASA!!! Probabil daca ramanea cu prima ar fi fost in continuare un vesnic fustangiu nemultumit, in cautare de aventuri extraconjugale!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
dati-mi un sfat izmenuzza Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 64 10.09.2012 19:28:47
Dati-mi un sfat va rog! alinutzica Generalitati 14 06.07.2011 15:25:18
Dati-mi va rog un sfat mariuszamfirescu Nunta 8 08.02.2009 23:00:49
dati-mi un sfat sadiy Umanitare 5 21.07.2008 22:07:31
Dati-mi un sfat Dia Rugaciuni 7 15.12.2006 23:26:26