Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2011, 14:18:42
diador diador is offline
Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

concret acum 11 ani a murit tatal sotului meu dupa un an de tratament cu citostatice pt cancer de plamani.pe atunci nu eram casatoriti,doar in primul an de facultate.ne-am chinuit urmatorii 5 ani pt mama-soacra nu avea decat o pensie de boala ,bunica nu avea pensie deloc ,doar bunicul.dar lucrurile n-au mers prea bine in fam.,banii au venit dar i-am lasat pe toti pe mana soacrei ca doar era mama.la 1 an dupa ce am terminat facultatea ,licenta n-am mai dat-o ca nu mai aveam bani,ne-am casatorit (nunta am facut-o pe datorie)si nasa sotului meu ne-a permis sa stam la ea si cu banii ramasi de la nunta ne-am facut un mic mag de piese auto pe un srl vechi pe numele sotului infiintat pe timpul cat traia tatal lui,sperand ca vom merge si la licenta.nu va spun ca era mai mult gol ca n-am prea avut bani.dupa nunta la 3 luni nasa a paralizat si a stat pe pat aproape 5ani.s-a dus licenta,serviciu nu puteam sa merg ca tb ingrijita permanent,am ramas la magazin.sotul a inceput sa dezmembreze dacii vechi sa avem cu ce trai.in timpul asta,soacra mea care era nepoata de sora a nasei avea un contract de intretinere incheiat cu nasa,cum a paralizat batrana s-a gandit ca daca tot nu i-am dat ei banii de la nunta si am luat piese si masini sa dezmembram,desi in casa ea avea cateva sute de milioane pt care munciseram din greu in timpul facultatii,sa vanda casa batranei si sa o duca la azil,iar noi.. pb noastra.am mers in instanta pt anularea contractului de intretinere ca zapacita deja dadea anunt de vanzare pe postul local de radio.a revenit casa pe numele batranei care ne-a facut un testament.soacra mea n-a mai venit pe la noi si a inceput sa vanda ce a ramas de pe urma lui socru-meu si ce munciseram noi.sotul meu s-a dus la ea si i-a spus:fa ce vrei dar da-mi macar bunurile ce am cumparat cat am muncit pe timpul facultatii,ca ne-a spus ca restul le-a muncit ea cu socru-meu si ca n-are de ce sa le dea sotului meu.a incercat printr-un proces sotul meu sa blocheze vanzarile,dar n-am mai avut bani asa ca si-a vazut mai departe de treaba.batranica unde ne mutaseram avea o parte din gradina cumparate doar cu acte de mana,in urma cu 50 de ani si ne-am gandit sa ne punem la punct actele.dar,surpriza;soacra mea i-a cautat pe mostenitorii celor care apareau in acte*(adica a2-a generatie) si le-a platit ea 2 succesiuni pana in prezent pt ca vrea sa-i arate sotului meu ca daca n-a vrut sa-i lase casa s-o vanda vrea sa-l lase pe drumuri.bani de mers in instanta nu avem asa ca am ramas si fara 3/4 din gradina.nu va spun ca de-a lungul celor 7 ani de cand suntem aici au inceput tot felul de chestii:zboara lucrurile prin casa,se aprinde tigaia cu flacara pana in tavan,dispar si apar lucruri,incepe sa tremure cate o usa la casa de parca sta sa se smulga,fel si fel de aratari pe care le impunge sotul cu furcoiul,iar a doua zi nici urma de ele sau de sange,etc.am fost la 2 preoti care ne-au inteles si veneau sa ne faca slujbe,se rugau pt noi,ne spuneau cum sa ne rugam,oameni foarte cumsecade.nu va spun ca tot timpul asta ne suna la ore tarzii in noapte,s-a certat cu toate rudele care vin sa ne viziteze,in fine,am ajuns acum 1,5 ani la concluzia ca cineva tb sa cedeze,adica noi,sa vindem casa si sa ne mutam din localitate.acum incercam sa radiem srl-ul asta ca ea mai are o stampila despre care nu recunoaste cu care depune tot felul de declaratii pe la finante cu care ne face pb,iar avocatul cu care am discutat ne-a sfatuit sa radiem firma si sa declaram toate cele 3 stampile nule si sa anuntam la circa financiara.la casa nu vin cumparatori desi pretul e mult sub piata,srl-ul asta pe cand sa-l radiem apar tot felul de prostii pe la finante exact cum am spus.nu stiu ce sa ma fac.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
Vreau sa o uit... riquez Intrebari utilizatori 91 16.12.2011 18:38:47
Ispita mantuirii prin propriile puteri tanaseva Intrebari utilizatori 3 25.07.2011 22:46:39
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07