Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2011, 11:10:55
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
De ce, DRAGA mea prietena? De ce esti atat de reticenta cu EL?
Dar sa sti, chiar daca tu inu-L pui deasupra tuturor lucrurilor, El tot acolo este. Cu voua sau fara voia noastra.
Am corectat!
Iarta-mi greseala !!!
Reply With Quote
Vechi 24.06.2011, 11:24:13
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Am corectat!
Iarta-mi greseala !!!

Of... nu sunt reticenta! Discutia despre credinta mea ar fi una prea lunga si nu e locul potrivit pentru asa ceva. Ma refer la topic. Ne'am abate de la subiect.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2011, 11:29:43
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Of... nu sunt reticenta! Discutia despre credinta mea ar fi una prea lunga si nu e locul potrivit pentru asa ceva. Ma refer la topic. Ne'am abate de la subiect.
OK. Cum vrei tu...
Reply With Quote
Vechi 24.06.2011, 12:02:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Doar ca afirmatia Mariei, cum ca eu nu as avea necazuri, m'a bulversat putin.
Se poate si mai si..
Probabil se referea la genul de necazuri care te duc pe culmile disperarii si te fac sa afli lucruri noi despre tine..

Last edited by AlinB; 24.06.2011 at 12:13:51.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2011, 12:17:34
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Se poate si mai si..
Probabil se referea la genul de necazuri care te duc pe culmile disperarii si te fac sa afli lucruri noi despre tine..
Si ce te face sa crezi ca eu nu am parte de ele? De ce eu nu as fi pe culmile disperarii acum?
Reply With Quote
Vechi 24.06.2011, 12:24:21
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
Poate o pune la colt si vine cu rigla. :-s Sau o fi avand vreun "cal balan" ascuns prin ceruri.
Foarte nostim. Sunt pe jos de atata ras.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2011, 12:29:56
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
Spui că ai fost creștină cândva, dar nu mai ești. Ce anume te-a făcut să-ți schimbi convingerile? Sunt înclinat să cred fie că partea omenească a religiei, înțelegerea ei de către creștinii pe care i-ai întâlnit ar fi de vină, fie că suferința pe care o înduri te face să te revolți împotriva lui Dumnezeu.

Nu vreau să mă bag în sufletul tău mai mult decât vrei tu, însă din răspunsurile date pe forum am văzut că ești o persoană deschisă. Aș vrea să deschizi un topic în care să ne vorbești despre tine; numai dacă crezi că am putea să îți fim de folos cu răspunsurile noastre.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2011, 12:36:39
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o nestiutoare_ Vezi mesajul
Foarte nostim. Sunt pe jos de atata ras.
Vezi sa nu te doara burtica!
Reply With Quote
Vechi 24.06.2011, 12:39:20
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
Vezi sa nu te doara burtica!
Nu, nu. De la atata distractie se trag altfel de dureri.
Burtica mi-e calita.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2011, 12:46:50
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Spui că ai fost creștină cândva, dar nu mai ești. Ce anume te-a făcut să-ți schimbi convingerile? Sunt înclinat să cred fie că partea omenească a religiei, înțelegerea ei de către creștinii pe care i-ai întâlnit ar fi de vină, fie că suferința pe care o înduri te face să te revolți împotriva lui Dumnezeu.

Nu vreau să mă bag în sufletul tău mai mult decât vrei tu, însă din răspunsurile date pe forum am văzut că ești o persoană deschisă. Aș vrea să deschizi un topic în care să ne vorbești despre tine; numai dacă crezi că am putea să îți fim de folos cu răspunsurile noastre.

That is a big "no no"! Nu imi place sa fiu in centrul atentiei. Ca sa nu mai spun ca un topic despre mine ar fi o uriasa dovada de egocentrism. Pana la urma, nu inteleg de ce ar trebui sa vorbim despre mine. Nu am o problema anume in care sa va cer ajutorul, asa cum au altii care scriu aici pe forum. Adica, ma rog, am una, dar nu ma puteti ajuta cu asta.

Nu pot sa identific un moment anume sau un motiv special pentru care nu mai cred. Eram copila cand mergeam la biserica, cand invatam rugaciunile ca pe niste poezii. Apoi da, la un moment dat m'am revoltat, cum zici tu, in urma unui eveniment traumatic. Nu pot sa spun ca mi'am schimbat total convingerile. Adevarul e ca mereu am avut indoieli si intrebari la care nu gaseam raspuns. Apoi am inceput sa nu'mi mai pun nadejdea in nimeni si in nimic altceva, in afara de mine si puterea mea de a merge mai departe. Doar asta m'a ajutat de'a lungul unei vieti scurte, dar zbuciumate. Poate de aceea ma "aprind" cand lumea zice "ai 21 de ani, nu stii tu ce'i aia suferinta"!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Foamea si setea dupa Dumnezeu georgeval Generalitati 11 12.07.2012 22:37:32
Setea dupa Liniste, setea dupa Dragoste.... Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 8 27.06.2011 23:03:13
Rugaciune si cunoastere georgeval Generalitati 0 29.09.2008 19:59:16
Nevoia de discernamant si de cunoastere! alecsandru Vrajitoria 2 24.03.2007 23:54:40