![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu s-a plans nimeni pana acum ca s-ar simti "impovarat" de problemele altora, si nu pentru ca ar fi indiferenti la ele, deci motivul insingurarii trebuie sa fie altul. Dar sa stii ca problemele se pot duce si cu altii, oamenii se mai si roaga unii pentru altii.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, ai dreptate să fii reținută; și eu aș fi, în locul tău (mai ales că nici tu nu umbli „cu mănuși”). Nu trebuie să dai detalii despre viața ta. Eu, unul, pusesem în discuție doar credința sau necredința în Hristos. Și din ce ai scris, cred că am înțeles.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ai de pierdut daca deschizi un topic( nu trebuie sa scrii povestea vietii tale) si spui ca ai nevoie de rugaciunile noastre pentru problema ta, si spui care este : copii/sanatate/sot/parinti/cariera....etc.., FARA SA DAI AMANUNTE ! Hai pune-ne la incercare! ![]() Rugaciunea colectiva da intotdeauna roade! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat de mult te va ajuta asta iarasi nu stiu, depinde de cum esti tu dispusa sa primesti lucrurile, in mod sigur te va ajuta mai mult decat sa tii totul in tine si cand spun asta nu ma gandesc doar ca "efect psihologic" ci ma gandesc la rugaciune si la faptul ca ea chiar functioneaza. Dar ultimul cuvant intotdeuna o sa-l ai tu, cum zicea cineva, destinul nu este ceea ce ni se intampla in viata ci ceea ce facem vizavi de ceea ce ni se intampla si acum imi dau seama ca nu se refera doar la situatii cat si la oameni si cum ne raportam la ei, atat cei care ii consideram buni cat si cei care ii consideram rai. |
|
|||
|
|||
![]()
Oh, Doamne... Nu credeam ca mai sunt oameni care sa ma surprinda in mod placut. Melissa, Vintage, Priceputule, Alin... m'au induiosat cuvintele voastre. Sincer, m'au "inmuiat" de tot.
Va multumesc mult tuturor! Ati fost printre putinii oameni de pe forum care au avut cuvinte blande pentru mine, in ciuda (ne)credintei mele si m'ati facut sa renunt de tot la sentimentul ca sunt in plus aici, ca nu sunt dorita, ca un fel de paria al crestinilor. Problema mea e una de sanatate. E destul de grav, daca chiar vreti sa va rugati pentru mine si credeti ca m'ar ajuta, v'as fi recunoscatoare. Pentru ca, la drept vorbind, oricat de tare mi'as ascunde disperarea, ea exista. Nu vreau sa mor la 21 de ani, nu vreau sa'mi las copiii fara mama. Vreau sa'i vad crescand, vreau sa le fiu prietena cand ajung la adolescenta, sa'i duc la facultate, sa ii vad indragostiti, sa am nepotei. Of, ma induiosez prea tare si nu imi place deloc sa plang. Va multumesc inca o data din inima! E uimitor ce pot face cateva cuvinte frumoase spuse la timpul si locul potrivit. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
P.S. cred că o să-mi schimb nick-name-ul, pentru că nimeni nu pricepe că acel „N„ pus înaninte de „Priceputu” ar trebui să se citească „ne”. |
|
|||
|
|||
![]()
eu am priceput, lasa-l asa ca e simpatic :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre nick, Korinna are dreptate. E simpatic. Poate se intelege gresit pentru ca e un punct dupa N, ceea ce duce cu gandul la abreviere. Eu am ramas cu impresia ca te cheama Nicolae, nu stiu de unde mi'a venit asta sau de unde am dedus, dar cu ideea asta am ramas. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foamea si setea dupa Dumnezeu | georgeval | Generalitati | 11 | 12.07.2012 22:37:32 |
Setea dupa Liniste, setea dupa Dragoste.... | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 8 | 27.06.2011 23:03:13 |
Rugaciune si cunoastere | georgeval | Generalitati | 0 | 29.09.2008 19:59:16 |
Nevoia de discernamant si de cunoastere! | alecsandru | Vrajitoria | 2 | 24.03.2007 23:54:40 |
|