![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pur si simplu doream sa aduc la cunostinta tuturor, ca Lilith23, colega( pentru ca face parte din aceiasi comunitate cu noi- forumul acesta) si prietena ( pentru cine o simte asa- eu una o simt) noastra, are nevoie de rugaciunile noastre. Cine nu doreste sa se roage, nu-i problema. Se roaga altii cat pentru ei! Dar ar fi chiar de bun simt sa nu mai postati aici decat daca aveti o vorba buna de spus fetei, ca sa n-o scarbim prin atitudinea noastra si s-o indepartam iremediabil de Dumnezeu si de Biserica! Daca puteti face un bine cuiva si nu-l faceti, se considera ca ati facut un rau acelui om! Sa ne ierte Dumnezeu pe toti, ca tare nevrednici mai suntem! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca să închid gura tuturor: sunt botezată ortodoxă, am avut o perioadă când am fost apropiată de biserică, mă spovedeam și mă împărtășeam. Acum, în ultimii ani, m-am îndepărtat. Nu vreau să își facă nimeni păcate rugându-se pentru mine. Eu nu am cerut nimănui nimic. Dar celor care mi-au oferit prietenia și bunătatea lor, precum și celor care m-au pomenit în rugăciunile lor, le mulțumesc din inimă! Melissa, știu că ai avut doar intenții bune, îmi e imposibil să-mi exprim în cuvinte recunoștința! Ai toată dragostea și prietenia mea! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Astfel pot sa-ti dau asigurari serioase ca toti fratii care sunt de religia dragostei tale te vor ajuta cu puterea rugaciunii lor , ca vei simti tu insuti aceasta si ca in final va fi bine . Toti suntem la fel de pacatosi si de incercati in viata dar prin dragoste deschisa totul poate fi invins . Multi au invins viata si acum sunt bine . Capul sus ! Nici nu merita sa dai atentie circotasilor , asa cum spui tu, deoarece acestia nu au ajutat si nu au iubit niciodata pe nimeni ... sunt straini de acest fel de dragoste si nu sunt decit niste inchistati in propriile lor pareri . Nu te mai gindi ca vreunul ar putea cadea in ispite grele incercind sa te ajute . Este doar treaba lor ! Fi tare, mergi inainte , noi te sustinem . Sta doar in tine puterea de a invinge si de a merge mai departe ! PS : imi place ca print-un post mic ai stiut sa inchizi gura tuturor...circotasilor ! NB : in toata atitudinea ta exista un lucru bun : ca tu nu ai cerut nimanui nimic !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi pare mai ironic decat s-a dorit mesajul cu pricina, nu este deloc : "Lupule", iti sta mai bine in mana cu HARPA decat cu BÂTA !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astept de acum numai sunete de harpa! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Adevărat, adevărat! Să nu uităm asta când vom mai avea ocazia de face un bine cuiva..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 17:02:12 |
O colega de-a noastra de forum... | dorinastoica14 | Umanitare | 20 | 17.06.2011 21:19:11 |
Pentru o colega deosebita Anica | mara2008 | Slujba inmormantarii | 13 | 01.04.2011 04:09:15 |
Sa ne rugam pentru Fabian... | lacrimi | Umanitare | 13 | 16.04.2010 18:12:47 |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
|