![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Si explica-mi, cum e mecanismul asta in care "te lasi in mana lui"? Ce presupune?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iubirea care o impartasesti nu cred ca vine din vena cava iar daca simti ura pt cineva sa nu mi se spuna ca e vorba de o artera obliterata :)) e pur parerea mea personala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ia-o ca pe o axioma |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca nici tu nu stii ce inseamna, cum vrei sa intelegem noi? Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 28.06.2011 at 17:25:40. |
|
|||
|
|||
![]()
konjiro, in primul rand eu nu dau sfaturi..tu m-ai intrebat 'ce presupune',iar eu ti-am raspuns.
eu stiu ce inseamna sa te lasi in mana Lui,atat..nu incerc sa te conving de nimic sau sa te fac sa intelegi ceva anume..intelege ce vrei tu,ce crezi tu ca e mai bine pt tine prefer sa fiu romantica si sa simt cu inima,decat sa simt cu creierul..daca cumva se 'defecteaza' vreo sinapsa,ce ma fac? am dreptul? :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar in ortodoxie, se sustine ca centrul sufletului omenesc este in... inima.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
Tu cum justifici ca existi?
|
||||
|
||||
![]()
Si da, ar trebui sa se investeasca si in asa ceva... studii, ca sa se dovedeasca existenta sufletului in om. Dar, nimeni nici macar nu a incercat sa dovedeasca existenta lui Dumnezeu... sau veridicitatea vreunei religii, din punct de vedere stiintific.... decat Dumnezeu.... macar ca si astea sunt probleme care au marcat omenirea de la inceputul ei.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestinismul practic | andravenache | Morala Crestina | 11 | 12.09.2012 02:36:02 |
Crestinismul lui Eminescu | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 30.01.2010 15:38:33 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
Crestinismul si animalele | cod_gabriel | Generalitati | 6 | 01.10.2007 00:26:09 |
|