![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba da, fix asta ii impiedica. Nicaieri in lume nu se face performanta fara bani. Investesti 0 in invatamant, rezultatele sunt pe masura. Ar trebui sa ne bucuram ca inca mai exista oameni care-si fac treaba.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Profesoara mea de mate a venit timp de 3 ani cu acelasi pulover de lana, tricotat de mana, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa ne invete matematica. Vorbesc de perioada de dupa razboi, cand a fost si foamete si prigoana si altele. Oamenii insa se respectau si din respect munceau cu pasiune si daruire. Acest respect a disparut, caci este confundat cu avutia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine se pricepe la o meserie, o practica, cine nu ii invata pe altii. |
|
|||
|
|||
![]()
Te rog, vino in Romania sa predai in scolile de-aici pe un salariu de 700 ron, cu o rata la casa de 1500 roni, si atunci sa ne spui cum sta treaba cu " vocatia si dragostea de meserie " !
|
|||
|
|||
![]()
Mult timp mi-am dorit sa fiu profesoara, acum mi se pare o meserie foarte grea, nu atat pentru salariul josnic, desi reprezinta un factor negativ destul de major, cat pentru impertinenta elevilor care nu mai cunosc notiunea de respect, nici pentru propria educatie, nici pentru oameni.
Sincer, nu mai stiu cine este de vina !
|
|||
|
|||
![]()
Nu-mi place cand, cei care au parasit tara indraznesc sa-i critice pe cei care au ramas in Romania pentru ca sunt carcotasi fata de sistemul nedrept la care societatea ii supune, in conditiile in care acestia din urma platesc 1 % din salariu pentru o sticla de ulei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legat de textul argumentativ, daca va uitati pe barem, o sa observati ca punctajul se acorda pe structura textului argumentativ, pe folosirea expresiilor care trebuie, pe numarul de argumente pe care-l cer ei, etc. Nu se mentioneaza nicaieri ca vreo interpretare sau alta este "corecta". Deci nu conteaza cat de dificila e afirmatia lui Nichita Stanescu, atat timp cat esti in stare sa formulezi niste opinii decente si sa ti le argumentezi. Nu inteleg de ce va certati atat pe sticla aia nenorocita de ulei. Autorul postului cred ca a vrut sa spuna altceva prin "in conditiile in care acestia din urma platesc 1 % din salariu pentru o sticla de ulei". Hint: inlocuiti "sticla de ulei" cu altceva ce credeti voi ca e necesar, poate prindeti ideea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru a-mi suplini veniturile lucram ca redactor la jurnalul politiei si corector la diverse edituri. Chiar cu cele trei venituri cumulate bancile nu mi-au acordat credit pentru casa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si totusi, cum ramane cu sticla de ulei care costa 1 % din salariu ? Ma indoiesc sa fie tot asa acolo unde te afli ! Oricum ai da-o, este destul de trist, mai ales in conditiile in care se tot vorbeste la televizor de politicieni cu milioane de euro in banci. Iti vine sa-i impusti pe toti ! Asta este sfidare, este hotie pe fata, este demagogie, si totusi nimeni nu poate sa faca nimic. Nu spune nimeni ca trebuie apreciati profesorii nedemni, insa este un cerc vicios in societatea noastra, iar trasaturile malefice se leaga intre ele pe toate ramurile, nu doar la nivel de individ. Este un fel de adaptare la mizerie pentru supravietuire, desi am uitat faptul ca tocmai de la individ poate veni curatenia. Crede-ma, aproape ca nu mai putem gandi rational, ne-am hazardat intr-o boala universala, ne-am contaminat....este destul de dificil !
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 05.07.2011 at 11:39:16. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|