![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stam foarte bine fata de celelalte tari UE la gaze, carbuni si petrol.
Locurile 2-3! http://www.energy.eu/#Industrial Title: Natural gas reserves by country by the end of 2009 In josul paginii. 17 Norway 2.0 18 Kazakhstan 1.8 19 Canada 1.8 20 Kuwait 1.7 21 Uzbekistan 1.7 22 Libya 1.5 23 Azerbaijan 1.3 24 Netherlands 1.1 25 India 1.1 26 Oman 1.0 27 Ukraine 1.0 27 Pakistan 0.9 29 Vietnam 0.7 30 Bolivia 0.7 31 Romania 0.6 32 Myanmar 0.6 33 Yemen 0.5 34 Mexico 0.5 |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt elevii romani nepregatiti? Sunt. In acelasi timp, subiectele la limba romana, cel putin, arata la fel de ani de zile. Va invit sa cititi acest articol.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt elevii romani nepregatiti? Sunt.
De ce? PARINTII nostri ne-au platit meditatii, aveau timp de noi sa ne supravegheze-acum sunt plecati la munca in strainatate! |
|
||||
|
||||
![]()
Regula nu e universal valabila.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce priveste meditatiile, era chiar rusinos sa apelezi la astfel de metode ca sa tii pasul cu ceilalti. Cine facea meditatii, facea pe ascuns! Nu era un motiv de lauda, dimpotriva! Cu ceea ce am invatat la clasa si acasa, cu aia am mers la bacalaureat si la examenul de admitere la facultate. Din 46 elevi, cati eram in clasa, au trecut bacalaureatul toti, iar la facultate au resit mai mult de 75%, din prima. Liceul nostru nu era unul de elita, adica din buricul targului, era un liceu obisnuit de cartier. Parintii nu ne duceau cu 4x4 la scoala, intrecandu-se care are ultimul model de masina mergeam pe jos (dar ce bine ne era! carduri de copii veseli! ca stolurile de randunele!) Nu stiam de cluburi, baruri (!!!vai) daca mai scapàm cateodata, prin (clasa a XII-a!!) la discoteca trebuia sa ne consideram mai mult decat multumiti! In vacanta de vara, la liceu (si facultate), munceam ca sa avem bani de rechizite pentru anul urmator! Aveam profesori modest imbracati, ani de zile i-am vazut cu aceeasi tinuta, noi aveam uniforme, toti la fel. Pe strada, in autobuz, profesorii nu se deosebeau de ceilalti oameni, dpdv vestimentar. Dar cand stateai de vorba cu ei, cum s-ar zice cand deschideau gura... atunci iti dadeai seama ca sunt persoane cu pregatire superioara. (includ aici si profesorii, lectorii, din facultate) AcuŽ doua seri, cand urmaream stirile referitoare la dezastrul de la bacalaureat, fetita (a terminat clasa a 4-a) nepoatei mele imi zice: daŽtusa, daca n-au luat examenul, acum ce fac? Eu ii raspund: mai dau o data! mai dau de doua ori! La care ea imi da o replica geniala prin inocenta: a, eu am crezut ca trebuie sa mai repete scoala! N-ar strica sa se considere repetentie a ultimului an de liceu, doua nereusite la bacalaureat! Last edited by Adriana Cluj; 05.07.2011 at 18:24:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eiii, acum si Alina Mungiu se manifesta acid fara a stapani toate detaliile. Este sustinuta in aceasta atitudine si de mama ei, profesor de limba romana in Iasi (pensionara). Subiectele pentru limba si literatura romana se concep in fiecare an dupa un sablon pedagogic care sa sigure candidatului promovabilitatea. Textul cu cele 10 intrebari de minime cunostinte literare poate fi abordat de catre orice elev care a citit cat de cat si a mai participat si la toate orele de romana din liceu. Apoi, se poate descurca de minune si la subiectul de comunicare (de obicei intocmirea unei cereri - asadar, minimum necesar in viata). In tratarea subiectului de literatura (carecterizare, argumentare etc.), iar sunt punctate toate informatiile ce sunt in relatie cu opera literara (titlu corect, autorul, incadrarea in perioada, in curent literar etc.). Nota de trecere, minimum 6 ,se poate obtine cu destula usurinta la aceasta disciplina. Last edited by LapetiteMoc; 05.07.2011 at 17:14:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti s-a parut dificil de abordat un asemenea subiect? Iti expui o opinie personala structurata logic pe schema de gandire teza, antiteza si sinteza. E dificil ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne intelegem, eu nu am spus tot ce am spus la topicul despre bac din punctul meu de vedere. Eu am trecut...cu bine chiar, tinand cont ca am luat 9,80 la romana (mi-au scazut ca am depasit numarul de randuri la eseul literar). Eu vorbesc din perspectiva celor 56% care au picat...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Il consideri vinovat pe profesor ca a predat opera lui Nichita Stanescu explicandu-va universul de gandire al poeziei lui, insa elevul in vremea respectiva se gandea ce frumosi sunt ochii Ariadnei si abia astepta pauza? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|