![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si dumneavoastra asta ati inteles ca este Inchizitia, niste politisti care scot pistolul (sau sabia) in biserica ?!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Exceptional. Vedeti, asta este unul dintre motivele pentru care m-am intors la Biserica Catolica. Un mediu teologico-moral in care se poate discuta despre "un fel de mica justificare" (si nu este doar o exprimare nefericita a dumneavoastra) nu mi se pare compatibil cu Adevarul in toata plinatatea sa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai tarziu a fortat autoritatile laice sa-i execute pe cei pe care ii condamna ea. Am inteles ca si astazi unii useri care scriu pe aici isi doresc ca Biserica sa-i arda pe rug pe masoni, vrajitoare si pe posesorii flacarii violet. Sau, eventual, sa forteze mana statului spre torturarea pacatosilor. Diferenta este ca astazi ereticii ar trebui sa fie iertati. Last edited by rezadiniran; 06.07.2011 at 12:05:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei care sint catolici isi apara "rudele" vazind mai degraba doar partea plina a paharului iar ceilalti vazind partea goala a paharului.
Dar sa presupunem ca BC si BO si altele ar hotari sa fuzioneze si sa faca un singur sinod o singura conducere, fie cu papa, fie cu patriarh, fie fara. In acest caz pina unde ar trebui sa se implice religia in politica si social? Adica sa zicem ar trebui sa interzica alcoolul sau fumatul la nivelul intregii societati ? (Fiindca se pare ca ele anual fac mult mai multe victime.) Sau cum vedeti voi noua societate in asa fel incit sa nu fie dictatura si nici violenta gratuita sau nedreptate oarba? Daca ar veni iar Dumnezeu pe pamint care credeti ca ar fi viziunea Lui in aceasta privinta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Inca ceva: stiti cumva Cine a zis ca nu aduce pace, ci mai degraba sabie?...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nicaieri in Biblie nu sunt trecute metodele dvs. in timp ce ceea ce va zic, este trecut si asa invatau Iisus si apostolii, ca atare asta inseamna a fi crestin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema e că începând cu Luther și Calvin au cam început și alții să vadă diferențe! Oare de ce, dacă era așa de bine? ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inchizitia | doctor_faustus | Biserica Romano-Catolica | 34 | 10.07.2017 18:38:55 |
|