![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Aha. Deci, totusi primeste o rasplata, inainte ca Domnul sa vina sa dea rasplata (fagaduita in Apocalipsa 22:12). Cine ii da aceasta rasplata, care nu vine de la Domnul?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cel care a zis :"Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi.Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac." |
|
|
|||
|
|||
|
Inseamna ca si inaltarea Sa este un prezent continuu. Inca se mai inalta.
Spun asta, deoarece revenirea Sa, este descrisa de Sfintii Apostoli, ca fiind asemanatoare cu inaltarea. "Acest Isus care S-a înaltat la cer din mijocul vostru, va veni în acelasi fel cum L-ati vazut mergînd la cer." (Fapte 1:11). Dupa dvs. inaltarea si venirea SA, sunt un "prezent continuu". Mi-e rusine sa exprim plastic aceasta imagine. Credeti ca este intelept, din partea dvs., sa mai faceti vre-o afirmatie la adresa Mantuitorului si a fagaduintelor Sale? Nu ar fi mai sfanta o tacere? |
|
|
|||
|
|||
|
Ce tot zici acolo?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zic sa lasati pe altii sa-si spuna parerea despre revenirea Mantuitorului si INVIERE. Dvs. nu aveti nici o treaba cu credinta in acestea. Nu stiu ce credinta aveti de fapt (ca nu pareti ortodox, asa cum ati declarat).
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. eu "cred" ca tu nu esti ortodox :))... banuiesc... pardon, sunt convins :D |
|
|
|||
|
|||
|
Poate ati vrut sa spuneti ca, venirea lui Hristos este o nadejde continua (incepand cu vremea Sfintilor Apostoli si pana azi).
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| INVIEREA DOMNULUI | iosif | Din Noul Testament | 21 | 20.04.2025 10:32:01 |
| Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. | dorinastoica14 | Generalitati | 22 | 01.04.2013 12:17:13 |
| Maica Domnului... mama noastra, a tuturor crestinilor! | laurastifter | Despre Biserica Ortodoxa in general | 41 | 18.10.2011 09:24:35 |
| durere si Nadejde | emili76 | Generalitati | 18 | 30.12.2009 19:37:13 |
|
|