![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu va mai luati de biata fata, eu cred ca a spus-o din dragoste jertfelnica, n-a stat sa faca calcule teologice si nici nu cred ca prea stie cu ce se maninca boala asta.
Si nici nu cred ca a gresit asa mult, stie Domnul ce sa dea din ceea ce cerem. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu suntem noi atat de vrednici sa ne dea ce vrem ,pe pustnici ii asculta pentru ca le indeplineste cererile pentru mantuire. Nu vad cu ce a gresit ,ai dreptate. Apoi e posibil sa nu fie ceva grav ,dar trebuie mers la medic . |
|
||||
|
||||
![]()
Ii putem ajuta pe altii sa isi poarte crucea, dar nu o putem purta pe toata in locul lor, numai Hristos face asta.
Sa ne dea Domnul cele de folos, nu cele pe care le dorim noi!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Purtați-vă sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos." "Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioși și să nu căutăm plăcerea noastră. (..) Că și Hristos n-a căutat plăcerea Sa, ci, precum este scris: "Ocările celor ce Te ocărăsc pe Tine, au căzut asupra Mea"." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
am si eu nevoie de cateva sfaturi duhovnicesti...cine ma ajuta/cine mi le poate oferii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca vrei sa faci o incercare si pe forum, sa vezi ce iese, deschide un topic cu nume sugestiv.. |
|
||||
|
||||
![]()
depinde despre ce e vorba... cu tot dragul :)
|
|||
|
|||
![]()
Revin pentru a va spune ce s-a mai intamplat in legatura cu problema pentru care am deschis acest thread. M-am operat! Din fericire a fost vorba de o tumoare benigna.
Doctorul ce m-a operat, dl dr. Jianu George Catalin, mi-a dat dovada ca exista si ingeri printre oamenii, ingeri ce vindeca prin bunatatea, mila, dragostea lor catre faptura lui Dumnezeu. As vrea sa va rog, daca se poate, sa-l pomeniti si pe el in rugaciunile voastre, sa-l tina Domnul cu blandetea si dragostea pe care le are si sa vindece multi bolnavi, prin mila Domnului. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Intrebarea mea e urmatoarea : a fost cineva la noi in tara diagnosticat de medic cu asa ceva ("pmdd")? Daca da, cine a facut-o, ginecologul sau psihiatrul (atat diagn., cat si eventuala prescriptie)? Inafara de binecunoscutele nesteroidiene (paracetamol, ibuprofen)pe care le prescrie orice doctor, a avut cineva nevoie de tratament cu medicamente de "psiho-pupu" de care scrie in manual (de referinta, nu "formula as")? Daca da, cu ce si in ce conditii, cum s-a simtit dupa ele, efecte secundare, etc...
Multumesc. http://www.merckmanuals.com/professi...drome_pms.html |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.07.2009 18:43:43 |
Fete arestate la Chișinău, dezbrăcate și puse să facă flotări | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 23.04.2009 22:35:00 |
Despre prieteniile baieti - fete (barbati - femei) | BogdanF | Generalitati | 13 | 12.08.2008 07:22:00 |
fete si baieti | viviana | Generalitati | 59 | 26.11.2007 19:36:37 |
|