Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2011, 11:36:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Nu va mai luati de biata fata, eu cred ca a spus-o din dragoste jertfelnica, n-a stat sa faca calcule teologice si nici nu cred ca prea stie cu ce se maninca boala asta.

Si nici nu cred ca a gresit asa mult, stie Domnul ce sa dea din ceea ce cerem.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 12:58:18
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu va mai luati de biata fata, eu cred ca a spus-o din dragoste jertfelnica, n-a stat sa faca calcule teologice si nici nu cred ca prea stie cu ce se maninca boala asta.

Si nici nu cred ca a gresit asa mult, stie Domnul ce sa dea din ceea ce cerem.
Mare minune daca Domnul ne-ar asculta in toate cele.
Nu suntem noi atat de vrednici sa ne dea ce vrem ,pe pustnici ii asculta pentru ca le indeplineste cererile pentru mantuire.
Nu vad cu ce a gresit ,ai dreptate.
Apoi e posibil sa nu fie ceva grav ,dar trebuie mers la medic .
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 13:31:31
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Ii putem ajuta pe altii sa isi poarte crucea, dar nu o putem purta pe toata in locul lor, numai Hristos face asta.
Sa ne dea Domnul cele de folos, nu cele pe care le dorim noi!
Vechi 13.07.2011, 15:07:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Ii putem ajuta pe altii sa isi poarte crucea, dar nu o putem purta pe toata in locul lor, numai Hristos face asta.
Sa ne dea Domnul cele de folos, nu cele pe care le dorim noi!

"Purtați-vă sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos."

"Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioși și să nu căutăm plăcerea noastră. (..) Că și Hristos n-a căutat plăcerea Sa, ci, precum este scris: "Ocările celor ce Te ocărăsc pe Tine, au căzut asupra Mea"."
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 14:42:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Mare minune daca Domnul ne-ar asculta in toate cele.
Nu suntem noi atat de vrednici sa ne dea ce vrem ,pe pustnici ii asculta pentru ca le indeplineste cererile pentru mantuire.
Nu vad cu ce a gresit ,ai dreptate.
Apoi e posibil sa nu fie ceva grav ,dar trebuie mers la medic .
Pai daca ne-ar da tot ce cerem dupa mintea noastra, ar fi vai de picioare ca unde nu e cap.. :)
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 14:49:16
cristina mioara
Guest

Unhappy buna

am si eu nevoie de cateva sfaturi duhovnicesti...cine ma ajuta/cine mi le poate oferii?
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 15:03:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina mioara Vezi mesajul
am si eu nevoie de cateva sfaturi duhovnicesti...cine ma ajuta/cine mi le poate oferii?
Duhovnicul.
Dar daca vrei sa faci o incercare si pe forum, sa vezi ce iese, deschide un topic cu nume sugestiv..
Reply With Quote
Vechi 14.07.2011, 18:39:27
Adriana-Simona's Avatar
Adriana-Simona Adriana-Simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina mioara Vezi mesajul
depinde despre ce e vorba... cu tot dragul :)
Vechi 16.09.2011, 14:50:06
skicolour skicolour is offline
Member

Data înregistrării: 11.01.2011
Implicit

Revin pentru a va spune ce s-a mai intamplat in legatura cu problema pentru care am deschis acest thread. M-am operat! Din fericire a fost vorba de o tumoare benigna.

Doctorul ce m-a operat, dl dr. Jianu George Catalin, mi-a dat dovada ca exista si ingeri printre oamenii, ingeri ce vindeca prin bunatatea, mila, dragostea lor catre faptura lui Dumnezeu.
As vrea sa va rog, daca se poate, sa-l pomeniti si pe el in rugaciunile voastre, sa-l tina Domnul cu blandetea si dragostea pe care le are si sa vindece multi bolnavi, prin mila Domnului. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 22:06:51
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit numai pt fete/medici

Intrebarea mea e urmatoarea : a fost cineva la noi in tara diagnosticat de medic cu asa ceva ("pmdd")? Daca da, cine a facut-o, ginecologul sau psihiatrul (atat diagn., cat si eventuala prescriptie)? Inafara de binecunoscutele nesteroidiene (paracetamol, ibuprofen)pe care le prescrie orice doctor, a avut cineva nevoie de tratament cu medicamente de "psiho-pupu" de care scrie in manual (de referinta, nu "formula as")? Daca da, cu ce si in ce conditii, cum s-a simtit dupa ele, efecte secundare, etc...
Multumesc.

http://www.merckmanuals.com/professi...drome_pms.html
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc Delirul Generalitati 7 21.02.2010 19:51:02
in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani LapetiteMoc Stiri, actualitati, anunturi 0 26.07.2009 18:43:43
Fete arestate la Chișinău, dezbrăcate și puse să facă flotări patinina34 Stiri, actualitati, anunturi 10 23.04.2009 22:35:00
Despre prieteniile baieti - fete (barbati - femei) BogdanF Generalitati 13 12.08.2008 07:22:00
fete si baieti viviana Generalitati 59 26.11.2007 19:36:37