![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu suntem noi atat de vrednici sa ne dea ce vrem ,pe pustnici ii asculta pentru ca le indeplineste cererile pentru mantuire. Nu vad cu ce a gresit ,ai dreptate. Apoi e posibil sa nu fie ceva grav ,dar trebuie mers la medic . |
|
||||
|
||||
![]()
Ii putem ajuta pe altii sa isi poarte crucea, dar nu o putem purta pe toata in locul lor, numai Hristos face asta.
Sa ne dea Domnul cele de folos, nu cele pe care le dorim noi!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Purtați-vă sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos." "Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioși și să nu căutăm plăcerea noastră. (..) Că și Hristos n-a căutat plăcerea Sa, ci, precum este scris: "Ocările celor ce Te ocărăsc pe Tine, au căzut asupra Mea"." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
am si eu nevoie de cateva sfaturi duhovnicesti...cine ma ajuta/cine mi le poate oferii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca vrei sa faci o incercare si pe forum, sa vezi ce iese, deschide un topic cu nume sugestiv.. |
|
||||
|
||||
![]()
depinde despre ce e vorba... cu tot dragul :)
|
|||
|
|||
![]()
Revin pentru a va spune ce s-a mai intamplat in legatura cu problema pentru care am deschis acest thread. M-am operat! Din fericire a fost vorba de o tumoare benigna.
Doctorul ce m-a operat, dl dr. Jianu George Catalin, mi-a dat dovada ca exista si ingeri printre oamenii, ingeri ce vindeca prin bunatatea, mila, dragostea lor catre faptura lui Dumnezeu. As vrea sa va rog, daca se poate, sa-l pomeniti si pe el in rugaciunile voastre, sa-l tina Domnul cu blandetea si dragostea pe care le are si sa vindece multi bolnavi, prin mila Domnului. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Intrebarea mea e urmatoarea : a fost cineva la noi in tara diagnosticat de medic cu asa ceva ("pmdd")? Daca da, cine a facut-o, ginecologul sau psihiatrul (atat diagn., cat si eventuala prescriptie)? Inafara de binecunoscutele nesteroidiene (paracetamol, ibuprofen)pe care le prescrie orice doctor, a avut cineva nevoie de tratament cu medicamente de "psiho-pupu" de care scrie in manual (de referinta, nu "formula as")? Daca da, cu ce si in ce conditii, cum s-a simtit dupa ele, efecte secundare, etc...
Multumesc. http://www.merckmanuals.com/professi...drome_pms.html |
|
||||
|
||||
![]()
Folosirea medicatiei psihoactive in cazuri de acest fel (cazuri care sunt frecvente) mi se pare o rea practica. Ca de multe ori in tratamentele alopatice, de fapt nu se vindeca bolnava, ci se arunca gunoiul sub pres, de unde, mai curand ori mai tarziu, va irupe cu toata duhoarea lui, adaugand patologia indusa de tratament peste cea data de afectiunea insasi.
Antiinflamatoarele nu reprezinta o solutie decat in cazuri usoare de sindrom premenstrual. Ele nu pot fi folosite à la longue. Au dezavantajul (sau avantajul ?) ca pot da sterilitate. In afara de ulcer, care e o reactie adversa mult mai cunoscuta.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.07.2009 18:43:43 |
Fete arestate la Chișinău, dezbrăcate și puse să facă flotări | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 23.04.2009 22:35:00 |
Despre prieteniile baieti - fete (barbati - femei) | BogdanF | Generalitati | 13 | 12.08.2008 07:22:00 |
fete si baieti | viviana | Generalitati | 59 | 26.11.2007 19:36:37 |
|