![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Melisa, s-au dus si "scursori" in strainatate, dovada renumele pe care il avem ca popor pe la straini. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca consideri ca meriti tonul cu care ma adresez tie,atunci de ce mai amintesti ca nu este potrivit?Doar pt stilul artistic? Chiar te consider fericita ca nu a trebui sa stai cateva zile in Alexandria,Galati,Braila,Buzau,Craiova,Petrosani sau chiar Alba-Iulia;cand o sa bifezi praful,gunoaiele si mirosul de urina si pe acolo,sa-mi scrii negresit! Pe de alta parte,aceste constatari pline de negativism nu au nici o farama de rezolvare a situatiei,doar faci constatari cu cinismul criticului a carui functie este vesnic sa critice,sa observe punctele slabe,defectele! Asta fac toti,important este sa avem si oameni de actiune care sa fie bucurosi sa indrepte lucrurile strambate de iubitorii haosului si neingrijirii! A merge la cules de gunoaie din oras,parc,padurea invecinata;a uda plantele din fata blocului;a merge in audienta la primarie sa reclami lipsa serviciului de curatenie=toate acestea sunt lucruri f marunte care stau la indemana noastra sa le facem,daca ne permitem asta si nu ne credem nepotriviti pt actiune! Ca fapt divers,stropitoarele stradale au si ele orarul lor,nu circula dupa cum bate vantul prin oras,de obicei "ies la interval"inainte de miezul noptii cand nu incurca traficul si asa atat de strangulat(din nou,fiind vina Bucurestiului,desigur!). Ma bucur,ca te-ai nascut in Brasov si te folosesti de renumele unui oras pt care nu ai facut nimic:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 15.07.2011 at 11:20:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest orice comentariu nu mai are nici un rost, daca asa se intelege ceea ce scriu. Eu cel putin ma implic; tu te implici? Sa nu fim indiferenti; acesta e mesajul! A nu numi raul, nu e o solutie viabila, in cazul de fata mizeria, care a ajuns sa provoace dureri fizice doar vazand-o. La cata mizerie e, maturatorile ar trebi sa functioneze incontinuu, nu doar la miezul noptii. Dar din pacate nici atunci nu sunt pe strazi. Ici, colo vezi cate un barbat sau femeie cu matura, epuizati de caldura... Cei care iubiti Bucurestiul, faceti ceva pentru el! Last edited by Miha-anca; 15.07.2011 at 11:32:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In perimetrul meu, adica unde pot. La blocul in care locuiesc se vede. Am insa sansa de a avea un administrator al blocului f activ si receptiv. Cu acordul Primariei vom inchide accesul dinspre strada cu usi cu interfon, iar curtea o vom transforma in loc de parcare si gradina. Actualmente gangul de la intrare este folosit de diversi ca WC public si cu toata apa folosita, mirosul persista, dar s-a mai atenuat putin. Inchizand poarta, vom putea reface tencuiala imbibata cu urina.
Cand a fost necesar, am imprumutat asociatia ca sa schimbe pe tot tronsonul tevile de alimentare cu apa, precum si scurgerile erodate, care puneau in primejdie tot blocul, construit in anii '60. Treaba este abia inceputa. Urmeaza sa facem si schimbari de mentalitate. Mi-am propus introducere a unor saci de plastic in pubelele de gunoi existente, ca acestea sa fie curate pe dinauntru, nu mizerabile ca acum. Schimbari mici, efecte mari, se spune. Nu trebuie sa facem minuni, ci ceea ce e normal de facut. De 4 luni am renovat apartamentul in care stau. au fost multe de facut si au fost si timpi morti. Acum e aproape gata, si pot sa-mi extind aria activitatii, dupa cum am spus. Am de amenajat un petec de gradina de la o vecina; am cerut si am primit permisiunea, ca sa plantez acel petec, pe care il vad de la geamul meu. Am descoperit in acest fel o batrana tare placuta si deschisa, dar suferinda si singura. Sa stiti ca nu mi-ar fi rusine sa spal scara acoperita de atata timp cu un strat de mizerie, dar mi-a interzis fiul meu si prietenii lui, spunandu-mi ca vecinii nu ma vor mai respecta ca pana acum. In consecinta fac pe furis. Nu inteleg aceasta atitudine fata de munca: suntem prea "nobili" sa facem curat, dar de "nobili"ce suntem, suntem dispusi sa suportam mirosul neplacut si mizeria. Fara cuvinte. Avem femeie de serviciu, dar standardul curateniei pe care mai mult nu o face, e f scazut. Marginile si colturile nu le atinge niciodata: sunt negre! Trebuie sa-i introducem un plan de activitate. Spatiile comune trebuie si ele zugravite. Fiind asociatie de locatari a unui bloc proprietate personala, trebuie sa ne ingrijim singuri, nu sa asteptam sa vina Primaria, ca nu vine! Mai sunt si alte lucruri de pus la punct: in primul rand formarea unui comitet de bloc, care sa fie mai vigilent la bunul mers al lucrurilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Nefiind un mesaj privat, il va citi multa lume, care nu merita agresivitatea din tonul tau.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai pun la socoteala diferenta de varsta ,sa fie vreo 30 ani cel putin. Dar ce mai conteaza? |
|
||||
|
||||
![]()
Respectul trebuie "castigat" nu se bazeaza pe varsta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e draga Miha! Nici n-are rost sa te intristezi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Se vede ca e cald, atmosfera se incinge f. usor si oamenii la fel :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|