Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2011, 18:44:45
AndreiMihai AndreiMihai is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.11.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Asta e o discutie mai ampla care a fost purtata pe forum de mai multe ori (numai de cand sunt eu am tot vorbit). Din punct de vedere ortodox exista doar o Biserica, iar aceea e Biserica Ortodoxa. Nu are rost sa pierdem vremea pe acest topic cu discutiile, va rog sa cititi alte topicuri. Ritul este altceva.
Vezi deja delirezi. Ai zis din punct de vedere Ortodox. Nu mă înteresează pe mine punctul vostru de vedere. Că și din punctul Catolic de vedere doar catolicii dețin adevărul, restul sunt culte eretice. Te-ai întrebat vreodată ce Biserica preferă Domnul Isus? Ia încearcă să afli punctul Lui de vedere, nu al Bisericii Ortodoxe.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2011, 23:14:52
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndreiMihai Vezi mesajul
Vezi deja delirezi. Ai zis din punct de vedere Ortodox. Nu mă înteresează pe mine punctul vostru de vedere. Că și din punctul Catolic de vedere doar catolicii dețin adevărul, restul sunt culte eretice. Te-ai întrebat vreodată ce Biserica preferă Domnul Isus? Ia încearcă să afli punctul Lui de vedere, nu al Bisericii Ortodoxe.
Alt catolic plin de el care se crede stiutor si nu intelege nimic. Cred ca unii catolici au inteles gresit pasajul cu "paste oile mele" crezand ca trebuie sa fim ciobani. Asta legat de "delirezi" Daca reusiti sa vedeti ati nimerit pe un forum ortodox, deci aici nimeni nu delireaza daca exprima punctul de vedere ortodox.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
batjocorirea lui iisus, iisus sau isus

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
scrie undeva in biblie de reincarnare? annajanette Generalitati 144 27.12.2013 20:00:51
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? elenavioletacocos Slujba inmormantarii 8 05.11.2012 01:48:09
E adevarat ce e scrie in urmatoarea carte? tinutza Biserica Romano-Catolica 23 28.05.2012 18:43:43
PR. IUSTIN PARVU SCRIE PATRIARHULUI SI SF. SINOD!! orthodoxis Stiri, actualitati, anunturi 13 04.06.2008 23:55:17