![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
I ntradevar URZICUTA asa este ;cea mai mare aventura in aceasta lume este aventura propriului nostru suflet in relatia lui cu DUMNEZEU si noi nici macar nu avem nevoie de a privi la filme de aventuri caci mai mare este aventura propriului nostru suflet in aceasta lume ;dar de acest lucru ne putem da seama doar daca ne studiem pe noi insine mai mult decit toate nimicurile acesei lumi,adica daca am selecta doar ce e important in acesta lume pt a avea timp mai mult de studierea propriului nostru suflet.
ILMADUMNEZEU ESTE DRAGOSTESI FERICITI SINT ACEIA CARE II SIMT ACEASTA DRAGOSTE SI GRIJA PERMANENTA PT PROBLEMELE LOR.cERD CA ACESTIA SINT MAI APLECATI IN A-SI CUNOASTE PROPRIILE PACATE PT A SE CURATI DE ELE SI NU AU TIMP SA JUDECE PE ALTII. |
|
|||
|
|||
![]()
Noi ne plangem mereu ca nu avem destul timp sa facem tot ce avem in plan.Imaginati-va cat timp am avea la dispozitie pt noi si pt sufletul nostru daca am lasa la o parte problemele celorlalti:D
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
VeilurDUMNEZEU ne iubeste si vrea ca toti oamenii sa se mintuiasca ,dar nu vrea sa faca EL asta fara libera noastra conlucrare cu EL;din iubire pt noi a murit pe cruce in chinuri si tot din iubire SE JERTFESTE IN FIECARE DUMINICA SI LA FIECARE LITURGHIE PT PACATELE NOASTRE.cIND OAMENII NU MAI DORESC SA PARTICIPE LA SFINTA LITURGHIE SI ZIC EI CA NU MAI AU NEVOIE DE EA,ATUNCI VA VENI SI SFIRSITUL LUMII .SF.LITURGHIE ESTE LUCRATOARE ,ISI ARE SENSULEI SI ACUM,;De cite ori facem un pacat noi il rastignim din nou pe HRISTOS si nu ii facem loc in inima si-n sufletul nostru.De aceea EL reia aceasta jertfa,nesingerosa acum,din nou si din nou pt noi care mereu pacatuimSFINTA LITURGHIE ESTE CEA CARE MAI TINE LUMEA ACUM.sA-TI AMINTESTI ACEASTA ASA CUM ZIC EU,DE CITE ORI FACI UN PACAT SI POATE VEI INTELEGE,DOMNUL SA TE LUMINEZE ;in ortodoxie nu exista simboluri ci numai adevaruri exprimate .Nici ICOANELE NU SINT SIMBOLURI CI SINT VII ,oricare din ele pot face minuni ,depinde doar de cum isi aplica fiecare dictonul;fie tie dupa credinta ta.[b]
|
|