![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ASTA E PROBLEMA CE SE DEZBATE , Daniel777 - danut ,. . .! ! !
|
||||
|
||||
![]()
cu ce te ajuta ceasul , in biserica , la sf. Slujbe ?
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine personal nu ma ajuta ceasul la nimic,insa nu pot nega ca uneori mai ma uit sa vad cat e ceasul.Nu stiu daca e neaparat tic,cat imprastierea gandurilor,nerabdare sau plictiseala.Insa asta e realitatea de pe teren...
Pe preot e posibil sa il ajute in desfasurarea Liturghiei,din momemnt ce in fiecare Biserica este prezent ceasul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta !
|
|||
|
|||
![]()
Probabil ca e nevoie sa stie ora exacta in considerentul ca mai are planificate si alte activitati si drumuri de facut.
Si apoi toaca, clopotele dupa care ceas se bat? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te intreb pe dumneata : cand iti vine in casa un prieten drag si de incredere , te uiti mereu la ceas ? Nu , nu cred , ca aceasta-i necuvinta , si cam semnifica nerabdare in a-l vedea plecat cat mai repede pe " prietenul " tau ! Intelegi ce vreau sa spun ?
|
||||
|
||||
![]()
uneori ar prinde bine.
ma refer la situatiile in care preotul uita ca predica trebuie sa se mai si termine si o lungeste uneori peste o ora ... |
|
||||
|
||||
![]()
Bun , sa zicem , dar cu ce rezolva ceasul aceasta problema ? Apoi , un Preot ce o lungeste , precum spui , e cu adevarat Parinte , ca de rasoleala suntem satui in fiecare zi . Cine nu are rabdare , pleaca , avem aceasta "libertate " . . . !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
la biserica unde mergeam eu asa se intampla. |
|
||||
|
||||
![]()
Esti tare simpatic ! Inseamna ca acolo Sfanta Liturghie era scurtata la maxim ! Nu , nu mi se pare normal , daca tot vrei un raspuns !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
Acesta sa fie ceasul lor si stapanirea intunericului? | patinina34 | Generalitati | 1 | 22.04.2009 11:00:54 |
Canonul de rugaciune catre Maica Domnului mai inainte de ceasul mortii | podolski_2 | Rugaciuni | 3 | 04.12.2008 23:58:19 |
|