![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Domnul imi spune sa cer TOATE, inclusiv sa-i ierte de pacate pe cei decedati, dumneavoastra iarasi, imi spuneti ca nu trebuie sa fac asta, in contradictie cu cuvintul Domnului insa in corelatie cu profetesa dumneavoastra Citat:
“Vă indemn deci, inainte de toate, să faceți cereri, rugăciuni, mijlociri, mulțumiri, pentru toți oamenii;”(1 Timotei 2,1) Toti inseamna toti 35. Dărnicia ta să atingă pe toți cei în viată și chiar morților fă-le parte de dărnicia ta.(Ecleziastul, 7, 35) Iata ca apare negru pe alb:chiar MORTILOR fa-le parte de darnicia ta.... Macabei 12: 43. Și strângând bani după numărul bărbaților care erau cu el, două mii de drahme de argint a trimis în Ierusalim, să se aducă jertfă pentru păcat. Foarte bun și cuvios lucru pentru socotința învierii morților! 44. Că de n-ar fi avut nădejde că vor învia cei care mai înainte au căzut, deșert și de râs lucru ar fi a se ruga pentru cei morți. 45. Și a văzut că celor care cu bună cucernicie au adormit, foarte bun dar le este pus. 46. Drept aceea, sfânt și cucernic gând a fost, că a adus jertfă de curăție pentru cei morți, ca să se slobozească de păcat. Ce-au facut ei? Au adus jertfa pentru pacat, exact pomana pe care o fac crestinii astazi... Si acum stiu ce imi veti spune, ca deja am mai primit acest raspuns de la un alt adventist: Cartea intelpciunii lui Isus fiul lui Sirah, Macabei sint carti de seara, bune de citit ca fapt divers... Ce convenabil pentru dumneavoastra: intii rastalmaciti cuvintele Mintuitorului, iar apoi, pentru pentru ca Cuvintele Lui au acoperire in Biblie, ati scos din aceasta acele carti care nu v-au convenit. Deci, aveti destule versete care va confirma ca s-au facut atit rugaciuni pentru cei raposati cit si pomana pentru ei. Mai e ceva: daca cineva se roaga pentru cei decedati, face un lucru bun, chiar daca dupa dumneavoastra e inutil. Totusi: de ce staruinta asta continua de a NU NE RUGA ( pe care am intilnit-o la adventisti)? Doar cel rau poate sa duca o campanie pentru oprirea rugaciunii. Last edited by nutucutu; 22.07.2011 at 22:00:36. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 14:11:31 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 15.02.2009 23:49:08 |
|