![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Potrivit acestei povestioare fictive, pe un drum plin de nisip călătoreau, într-o zi însorită de vară, Domnul Iisus Hristos și un copilaș orfan. Mântuitorul îl ținea de mână pe micuț, arătându-i cu dragoste urmele pașilor lor, ce se formaseră pe nisip. "Iată, fiule", spunea Mântuitorul, " Iată, aici, pe nisip, sunt urmele pașilor noștri. Urmele mai mari sunt ale pașilor Mei, iar cele mai mici sunt ale pașilor tăi pentru că, oriunde ai mers în viață, Eu am fost împreună cu tine și te-am ocrotit, ținându-te de mână". Copilașul, privind cu atenție, a observat că, începând dintr-un anumit loc, pe nisip se puteau vedea doar urmele mai mari - cele ale pașilor lui Hristos. Atunci, începând să plângă, a întrebat: "O, Doamne Iisuse al meu, din acest loc m-ai părăsit, m-ai lăsat singur! Știu eu că așa este, pentru că, începând de aici... se văd doar pașii Tăi! De ce ai făcut așa?". Auzind aceste cuvinte pline de neîncredere și descurajare, Mântuitorul nostru Hristos a răspuns cu blândețe: "Fiul Meu, nicio clipă nu te-am lăsat singur, așa cum crezi tu! Din acest loc, nu mai vezi pe nisip decât pașii tăi pentru că, exact de aici, Eu nu te-am mai ținut de mână, ci... te-am luat în brațe"! :) Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inima | ioan cezar | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 84 | 06.06.2013 22:05:48 |
Rugaciunea din inima | alexina | Rugaciuni | 10 | 17.10.2011 00:01:21 |
De la inima la inima | eduardd | Umanitare | 6 | 14.08.2011 09:23:30 |
cu ce se ocupa un centru cultural-social? | o copila | Generalitati | 2 | 12.08.2010 08:37:13 |
Va rog din inima !!! | SimonaP | Umanitare | 4 | 04.07.2010 19:35:38 |
|