Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2011, 01:27:34
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
sunt false .... asta iti explic ... SA TE INFORMEZI si din alta parte .... cit despre batalie stai linsitit ca nu castigi nici una in domeniu asta .... ha ha ha .. si repet ca esti nestiutor .....
multa iubire
Asa este cum zici sunt false...multumesc de complimente. Acuzatiile nefondate au venit din partea (deci scuza-ma ca am folosit cuvantul batalie).

Last edited by ovidiu b.; 27.07.2011 at 01:31:05.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 01:30:44
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Chiar ai nevoie de ochelari sau o lupa AMICE. Iti dau din nou unde scrie ca si cei sanatosi sa renunte definitiv la cele Interzise. Mai mult de atat char nu am ce sa iti explic dragul meu AMIC.

Bineinteles, si cei sanatosi trebuie sa renunte la Alimentele din lista celor Interzise, iar Ritmurile Calendarului Ortodox este pentru cei sanatosi care nu pot renunta la cele prezentate in program (carne, branza, lapte, oua). Recomand totodata celor sanatosi pentru inceput sa inceapa cu Ritmurile Calendarului Ortodox prezentat mai sus, si trepatat sa renunte si la produsele animaliere.
amice sa iti explic cum vorbesti iara fara sa gindesti ... uleiulde palmier este un ulei saturat ( solid la temperatura camerei ) si nu se poate gati in el ... deoarece SE DEPUNDE pe vasele de sange ... asadar exceptia de acolo ESTE FALSA ..... asadar al el nu se renunta , nu ? upsss iara imi trebuie ochelari de cal .... stai ca nu gasesc calul .....
pai cum poti sa spui ca se interzice lapte , brinza carne oua peste CIND REGIMUL ( 4 zile SUNT CU PRODUSE ANIMALIERE ) ????????????sau in acele zile nu mai fac parte din animale ? esti confuz rau cred ..... nu mai scrie acum decit daca nu esti obosit serios ..... maine e alta zi si poate esti odihnit ... ha ha ha
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 01:32:03
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Asa este cum zici sunt false...multumesc de complimente. Acuzatiile nefondate au venit din partea (deci scuza-ma ca am folosit cuvantul batalie).
te acuz in continuare ca esti dezinformat ... si culmea ca nu sunt singurul .. altii au renuntat sa iti mai explice .... dar eu sunt mai greu de cap si am rabdare cu tine ....ha ha ha
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 01:36:10
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
amice sa iti explic cum vorbesti iara fara sa gindesti ... uleiulde palmier este un ulei saturat ( solid la temperatura camerei ) si nu se poate gati in el ... deoarece SE DEPUNDE pe vasele de sange ... asadar exceptia de acolo ESTE FALSA ..... asadar al el nu se renunta , nu ? upsss iara imi trebuie ochelari de cal .... stai ca nu gasesc calul .....
pai cum poti sa spui ca se interzice lapte , brinza carne oua peste CIND REGIMUL ( 4 zile SUNT CU PRODUSE ANIMALIERE ) ????????????sau in acele zile nu mai fac parte din animale ? esti confuz rau cred ..... nu mai scrie acum decit daca nu esti obosit serios ..... maine e alta zi si poate esti odihnit ... ha ha ha
multa iubire
Sincer ce faci e rea vointa....sau te plictisesti si ai chef sa razi de mine. Ori discutam ceva concret ori o lasam balta....exista referiri foarte clare la Program si la Lista Interziselor (cu un chinez cred ca ma intelegeam mai bine)....
La cat am discutat eu zic ca iti este clar ...daca vrei sa intelegi e bine...daca nu cauta in alta parte unul pe seama caruia sa te distrezi.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 01:39:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
te acuz in continuare ca esti dezinformat ... si culmea ca nu sunt singurul .. altii au renuntat sa iti mai explice .... dar eu sunt mai greu de cap si am rabdare cu tine ....ha ha ha
multa iubire
La acuzatii ma refeream - la faptul ca tu ai spus ca sfatuiesc oamenii sa manance animaliere....ceea ce e fals...daca citesti pana la capat...sfaturile sunt sa renunte la animaliere...iar tu ai spus ca sfatuiesc gresit....
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 01:42:42
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
multa iubire
Normal ca nu toata lumea este de acord...avem libertatea de a alege...nici nu asta este scopul...eu am vrut sa sheruiesc ceva si atat..nu sa fac pe desteptul sau ma contrazic cu voi
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 01:48:41
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
multa iubire
Din nou ai nevoie de LUPA ...Prajeala (execeptie: in ulei de Palmier 1/7 permis)
Nu stiu care din noi este obosit ...cauta in alta parte carcoteli de genul (ca nu e clar cu ce este interzis) ....pune un pic in functiune nervul gandirii...
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 01:55:16
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Sincer ce faci e rea vointa....sau te plictisesti si ai chef sa razi de mine. Ori discutam ceva concret ori o lasam balta....exista referiri foarte clare la Program si la Lista Interziselor (cu un chinez cred ca ma intelegeam mai bine)....
La cat am discutat eu zic ca iti este clar ...daca vrei sa intelegi e bine...daca nu cauta in alta parte unul pe seama caruia sa te distrezi.
pai am discutat FOARTE CONCRET ... REFERIRILE sunt ILOGICE .... asata explic .... nu poti recomanda un aliment interzis intr-o situatie ca apoi sa ii spui ca e interzis ..... e ca si cum ai spune ca e ok sa fumezi cind esti sanatos dar e inteerzis cind este bolnav cu plaminii .... intelegi acum ? ori e interzis si nu il recomanzi , ori e ok si nu e interzis ..... ce e asa greu in ce explic?
poti sa incerci sa vorbesti in chineza poate inteleg ...
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 01:56:54
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Din nou ai nevoie de LUPA ...Prajeala (execeptie: in ulei de Palmier 1/7 permis)
Nu stiu care din noi este obosit ...cauta in alta parte carcoteli de genul (ca nu e clar cu ce este interzis) ....pune un pic in functiune nervul gandirii...
adica ai voie sa prajesti in ulei de palmier o data pe saptamina ? DA ... ESTE FALS ... doar uleiul de masline poate fi folosit la prajeli DAR NU SE RECOMANDA PRAJELILE DECIT FFFFFFFFFFFFFFFFFFF RAR.spre deloc ... in nici un caz o data pe saptamina ..... acum e clar ?... si parjelile cu multttaaaaaaaa salata asortata ca are antioxidanti .... upss stai asa ca iara o sa te pierd pe drum .... ha ha ha
multa iubire
ps hai sa iti fac marunt dieta ta -- adica ai voie 4 zile SA TE INTOXICI ca apoi 3 zile sa te DEZINTOXICI ... CARE E LOGICA ?
multa iubire

Last edited by the_Listener; 27.07.2011 at 01:59:26.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 02:01:12
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Normal ca nu toata lumea este de acord...avem libertatea de a alege...nici nu asta este scopul...eu am vrut sa sheruiesc ceva si atat..nu sa fac pe desteptul sau ma contrazic cu voi
si eu m-am legat de timpeniile din postul tau ..... te deranjeaza ? cu tine ca persoana nu am nimic .... nu tu esti subiectul acestui topic asa ca DETASEAZA-TE ...
multa iubire
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
alimentatie bio myself00 Generalitati 20 01.10.2012 09:24:46
care varianta e corecta? victortiti89 Generalitati 76 16.06.2011 17:14:43
Septuaginta este cea corecta Ioana-Andreea Secte si culte 14 18.02.2011 03:45:08
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? Bast-et Generalitati 14 30.09.2010 16:26:07
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei bogdan268 Despre Biserica Ortodoxa in general 133 30.06.2009 02:40:42