![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este cum zici sunt false...multumesc de complimente. Acuzatiile nefondate au venit din partea (deci scuza-ma ca am folosit cuvantul batalie).
Last edited by ovidiu b.; 27.07.2011 at 01:31:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pai cum poti sa spui ca se interzice lapte , brinza carne oua peste CIND REGIMUL ( 4 zile SUNT CU PRODUSE ANIMALIERE ) ????????????sau in acele zile nu mai fac parte din animale ? esti confuz rau cred ..... nu mai scrie acum decit daca nu esti obosit serios ..... maine e alta zi si poate esti odihnit ... ha ha ha multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La cat am discutat eu zic ca iti este clar ...daca vrei sa intelegi e bine...daca nu cauta in alta parte unul pe seama caruia sa te distrezi. |
|
|||
|
|||
![]()
La acuzatii ma refeream - la faptul ca tu ai spus ca sfatuiesc oamenii sa manance animaliere....ceea ce e fals...daca citesti pana la capat...sfaturile sunt sa renunte la animaliere...iar tu ai spus ca sfatuiesc gresit....
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca nu toata lumea este de acord...avem libertatea de a alege...nici nu asta este scopul...eu am vrut sa sheruiesc ceva si atat..nu sa fac pe desteptul sau ma contrazic cu voi
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu care din noi este obosit ...cauta in alta parte carcoteli de genul (ca nu e clar cu ce este interzis) ....pune un pic in functiune nervul gandirii... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poti sa incerci sa vorbesti in chineza poate inteleg ... multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire ps hai sa iti fac marunt dieta ta -- adica ai voie 4 zile SA TE INTOXICI ca apoi 3 zile sa te DEZINTOXICI ... CARE E LOGICA ? multa iubire Last edited by the_Listener; 27.07.2011 at 01:59:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alimentatie bio | myself00 | Generalitati | 20 | 01.10.2012 09:24:46 |
care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 17:14:43 |
Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 03:45:08 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 02:40:42 |
|