Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2011, 01:30:44
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Chiar ai nevoie de ochelari sau o lupa AMICE. Iti dau din nou unde scrie ca si cei sanatosi sa renunte definitiv la cele Interzise. Mai mult de atat char nu am ce sa iti explic dragul meu AMIC.

Bineinteles, si cei sanatosi trebuie sa renunte la Alimentele din lista celor Interzise, iar Ritmurile Calendarului Ortodox este pentru cei sanatosi care nu pot renunta la cele prezentate in program (carne, branza, lapte, oua). Recomand totodata celor sanatosi pentru inceput sa inceapa cu Ritmurile Calendarului Ortodox prezentat mai sus, si trepatat sa renunte si la produsele animaliere.
amice sa iti explic cum vorbesti iara fara sa gindesti ... uleiulde palmier este un ulei saturat ( solid la temperatura camerei ) si nu se poate gati in el ... deoarece SE DEPUNDE pe vasele de sange ... asadar exceptia de acolo ESTE FALSA ..... asadar al el nu se renunta , nu ? upsss iara imi trebuie ochelari de cal .... stai ca nu gasesc calul .....
pai cum poti sa spui ca se interzice lapte , brinza carne oua peste CIND REGIMUL ( 4 zile SUNT CU PRODUSE ANIMALIERE ) ????????????sau in acele zile nu mai fac parte din animale ? esti confuz rau cred ..... nu mai scrie acum decit daca nu esti obosit serios ..... maine e alta zi si poate esti odihnit ... ha ha ha
multa iubire
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
alimentatie bio myself00 Generalitati 20 01.10.2012 09:24:46
care varianta e corecta? victortiti89 Generalitati 76 16.06.2011 17:14:43
Septuaginta este cea corecta Ioana-Andreea Secte si culte 14 18.02.2011 03:45:08
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? Bast-et Generalitati 14 30.09.2010 16:26:07
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei bogdan268 Despre Biserica Ortodoxa in general 133 30.06.2009 02:40:42