![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
MULTA IUBIRE PS uleiul de palmier nu e exceptia .... si alte bazaconii din lista ta interzisa ( ti-am explicat cu spanacul ) si ti s.a explicat cu rosia si alte alimente .... asadar esti dezinformat DEMONSTRAT ... stiu ce deranjeaza acum , nu? pai spuneai ca e ok sa fi contrazis .. e sau nu e ok? opiniile tale se schimba acum sau o tii tot pe a ta ? multa iubire explica din nou wsi spune SURSA VERIFICATA la urmatoarele afimrmatii de ale tale Varza are nevoie de 7 zile pt a se digera. Cea gatita intra in putrefactie, cea cruda este medicament. Spanacul contine acid oxalic (toxina). Spanacul gatit opreste eliminarea acidului oxalic din corp (respectiv din rinichi), iar spanacul crud favorizeaza eliminarea acidului oxalic din corp (respectiv din rinichi). Ciuercile, vinetele, rosiile, ardeiul - sunt toxice Vinetele, rosiile, ardeiul, castravetele - creeaza aciditate mare in corp (au si aspecte pzitive: contin antioxidanti - dar in asamblu aceste plante sunt daunatoare corpului) Vinetele, rosiile - contin solanina (substanta toxica) - acum ele si prin gust sunt mai puternice si acide (se poate proba fizic) Fasolea boabe - poate crea gaze atat de puternice in interior incat sa apara leziuni pe ficat Perele si gutuile - favorizeaza piatra la rinichi asadar cu spanacul ne-am lamurit ca nu stii rosia NECOAPTA sau iradiata( ca sa se coaca mai repede ) e toxica ... rosia NORMALA NU E TOXICA ba din contra .. asadar FA DIFERENTE ok? si inca ceva s-a constat ca rosia gatita elibereaza de citeva ori mai mult licopen decit cea cruda si stii ce face licopenul nu ? dar daca combini ulei de masline cu rosie pot sa obtii licopen mai mult decit fara ulei .... sa continui sau te informezi singur pe viitor .... multa iubire multa iubire Last edited by the_Listener; 27.07.2011 at 02:13:09. |
|
||||
|
||||
![]()
Parerile sunt impartite...a contrazice poate fi constructiv daca ai argumente si urmaresti sa nu ranesti sentimentele nimanui!
Asadar mai usurel cu epitetele si atacurile la persoana,oameni buni!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=the_Listener;382242] DEMONSTRAT ... stiu ce deranjeaza acum , nu? pai spuneai ca e ok sa fi contrazis .. e sau nu e ok? opiniile tale se schimba acum sau o tii tot pe a ta ?[quote]
Nu ma deranjeaza contradictiile (sunt foarte bune - fiecare avem de invatat - nimeni nu este perfect) - dar modul de abordare lasa de dorit. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ovidiu b.;382245][quote=the_Listener;382242] DEMONSTRAT ... stiu ce deranjeaza acum , nu? pai spuneai ca e ok sa fi contrazis .. e sau nu e ok? opiniile tale se schimba acum sau o tii tot pe a ta ?
Citat:
multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alimentatie bio | myself00 | Generalitati | 20 | 01.10.2012 09:24:46 |
care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 17:14:43 |
Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 03:45:08 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 02:40:42 |
|