![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar mulțumesc pentru că mă ironizezi și mă batjocurești că m-aș crede divinitate, căci așa au fost porcăliți totți oamenii simpli care spuneau Adevărul... de ce? Pentru că pe ceilalți nu-i lăsa idolii să creadă... ei făceau plecăciuni la idoli. Dacă mi-ai face plecăciuni mie, s-ar putea să te vindeci de prostie, dar tu faci plecăciuni mincinoșilor. ![]() ![]() ![]() Ce speri de la ei? Nici de la mine n-ai ce spera, dar măcar eu nu încerc să te mint. Și nu uita că eu i-am crezut cândva și pe ei, pe științificii gLumii, și am învățat o viață de om prostiile lor... dar m-am săturat căci mi-am dat seama că mint. Mi s-a dat de sus să pricep. Așa că voi nu aveți cum să pricepeți adevărul că nu vi s-a dat. Adevărul e Domnul nostru Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu. Simplu și clar... dar nu credeți, din păcate. Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 16:49:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cu ce m-aș alege? Ne-ar râde curcile, că ar ieși zvonul că GLAdoS i-a făcut plecăciuni lui... mie, și ce s-ar mai distra de noi... zvonerii și răspândracii...
Tu crezi că asta m-ar îngâmfa și că m-aș mitui cu afacerea asta la inimă că iată am găsit un fraier să-mi facă plecăciuni? Păi n-aș câștiga decât deznădejde căci știu că doar Domnului se cuvine să te închini, că doar eu nu am făcut nimic bun... deci pentru ce aș putea primi slavă de la omanei ca tine? M-aș auto păcăli și l-aș lepăda pe Dumnezeu ajungând să slujesc măririi mele mincinoase de sine pe bază de slugărnicie și ipocrizie... iar dacă te-ai închina pe bune, atunci aș vrea să cred că nu mie ci Domnului căci El e Adevărul, iar eu doar încerc să-l copiez, căci acum avem model, nu mai e ca pe vremea lui Adam și Eva. Dar nu te opresc să-mi dai satisfacții... n-ai decât... dar nu te oblig, dacă atât te poate duce capul... să fii sănătos. ![]() „Dați întietate unii altora în...”, deci poate că nu te-ai supăra să ne facem plecăciuni unii altora... pentru plăcerea lui Dumnezeu. Păi în mod normal omul ar trebui să se plece celui ce trăiește Adevărul, adică sfințenia... dar omul se pleacă pentru avantaje... mituind sau ironizând. Dar nu ai avea de ce să mi te pleci că eu sunt păcătos și mîndru... dar așa din joacă și ironie, n-ai de ce să îndemni pe alții... și de ce mie și de ce nu sfinților? Că și eu de la ei știu că ăla e adevărul... că și ei cred exact așa cum este scris la Evanghelie... Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 17:17:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by GLAdoS; 27.07.2011 at 17:20:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, cuviința cere să te umilești și să te pleci în fața Celui mai bun decât tine, dar nu e suficient ci trebuie să-I și slujești căci altfel ai să slujești gLumidolilor și științificilor gLumii, iar dacă nu ai să slujești nimănui ai să constați că ai ajuns să slujești demonului poftelor dezordonate și întâmplătoare... Deci omul crapă fără Stăpînul lui cel bun, fără Tata. Și ce e curios e că deși Domnul îl cheamă pe om ca să nu crape de prostie, omul nu crede și se încăpățânează să nu vie. Nu vrea să vie la matcă, pentru că zice el că se umilește dacă se închină sau slujește... dar mâncând perversiuni și minciuni pline de răutăți nu îi este rușine?
Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 17:26:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Da' cei care au zburat ȘI MAI SUS și dau mărturie "că se vede rotunjit"?
|
|||
|
|||
![]()
Ăia mint domnle, nu înțelegi că e totul o mare conspirație?
Eu în locul celui care se bate cu pumnul în piept că PĂMÂNTUL NU E ROTUND, m-aș duce cu un avion cât mai sus posibil și aș face poze să dovedesc asta. Dar există o problemă în chestia asta, PĂMÂNTUL este atât de mare încât nu îi poți vedea clar curbura! Dacă PĂMÂNTUL este plat, de ce LUNA este rotundă?! Sau și asta e o conspirație? =)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Presupun că și tu o știi pe aia cu drumul lung, nu?
Dacă mă simt legat de Amish e problema mea, nu a ta :P |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 00:18:39 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 20:57:25 |
Adam ,Eva si rasele | Gyulia | Generalitati | 44 | 10.09.2010 02:21:51 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 14:21:06 |
|