![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire anumite alimente din biblie plante alimentare cu boabe - lintea fac 25 30 Și a zis Isav către Iacov: "Dă-mi să mănânc din această fiertură roșie, că sunt flămând!" De aceea Isav s-a mai numit și Edom. 31. Iacov însă i-a răspuns lui Isav: "Vinde-mi mai întâi dreptul tău de întâi-născut!" 32. Și Isav a răspuns: "Iată eu mor. La ce mi-e bun dreptul de întâi-născut?" 33. Zisu-i-a Iacov: "Jură-mi-te acum!" Și i s-a jurat Isav și a vândut lui Iacov dreptul său de întâi-născut. 34. Atunci Iacov a dat lui Isav pâine și fiertură de LINTE și acesta a mâncat și a băut, apoi s-a sculat și s-a dus. Și astfel a nesocotit Isav dreptul său de întâi-născut. sa vedem un pic pe scurt calitatile * Aliment nutritiv important in situatii care necesita consum energetic crescut sau in stari de convalescenta * Benefica in anemia feripriva * Fibrele solubile scad nivelul de glucoza si colesterol din sange * Fibrele insolubile ajuta la prevenirea constipatiei * Prin continutul de antioxidanti ajuta la prevenirea cancerului si a bolilor de inima ca multe alte vegetale *contine estrogeni vegetali *cea mai buna susrsa de L-dopa care se foloseste adesea pentru tratarea bolii lui Parkinson si care stimuleaza erectiile puternice si sanatoase la barbati *toate tipurile de fasole (lintea ) bogate in lecitina si colina care maresc concentratiile de acetilcolina din creier si imbunatatesc memoria ce alte pasaje ati mai gasit? multa iubire Last edited by the_Listener; 29.07.2011 at 18:36:05. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|