![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Un reportaj facut cu reavointa si plin de neadevaruri.
|
|||
|
|||
![]()
Care sunt neadevarurile ? Reavointa din partea cui ? A celor de la Deutsche Welle ? Cred ca glumesti...
Last edited by cocacoc; 31.07.2011 at 13:20:20. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, din partea DW.
Ce legătură are închiderea spitalelor și a școlilor cu construcția Catedralei? Nu e reavoință să asociezi astea în aceeași frază? În plus, cea mai mare parte a banilor pentru ridicarea edificiului vine din donații și din credite.
|
|||
|
|||
![]()
Nu e reavointa, e descrierea realitatii .
|
|
||||
|
||||
![]()
O descriere făcută cu reavoință, inducând în mintea cititorului/spectatorului ideea că din cauza construirii Catedralei se închid școli și spitale.
|
|||
|
|||
![]()
Realitatea este ca articolul din DW, este scris de colaboratori romani pentru ziarul respectiv, si anume dl. Horatiu Pepine ,cu aprobarea sau la indemnul d-lui redactor sef DW Romania Petre M. Iancu.Ce sa-i faci, sunt si ei pe statul de plata . N-au treaba nemtii cu noi,ci ca de fiecare data noi singuri ne furam caciula.
Si ca o concluzie,toate atacurile murdare la adresa Bisericii drept maritoare,apar in momentele cheie de pe prcursul anului: Pastile, Craciunul, Sf. Maria. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|