![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() sa ma ierte multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Am cel putin 1-0 ![]() Ti-am mai zis ca unii se fac fameni pentru imparatia lui Dumnezeu iar Pavel spune :e mai bine sa ramai cum esti(adica sa nu te casatoresti). Dar asta nu inseamna ca Pavel interzice casatoria sau ca biblia interzice consumul de carne. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu zau pe cine cu cine confunzi, dar vorba lui Listener, esti confuz rau..
![]() Esti foarte amuzant si ignorant..Ti-am spus sa citesti TOATE mesajele postate de Listener pe acest forum si sa ne arati si noua un singur mesaj ANTI-ORTODOX. Si mai citeste si threadul "Sa mancam sanatos" sa vezi care cu care seamana:-))) si spune-mi apoi te rog la cine te referi cand spui: "Acelasi persoane cu nume diferite":-)) Sigura ca da, caut pacea, ca altfel nu m-as stradui sa te fac sa intelegi ca bati campii si te-as lasa de izbeliste..Ca atare, iti intind o mana de ajutor, sa te opresti din aberatii. Ca altfel am sa cred ca la intrebarea "cine este mai aproape: Luna de pe cer sau Dubaiul" tu ai sa-mi raspunzi " Luna evident ca doar Dubaiul nu se vede de aici"..Aici fiind Romania desigur..:-)))..ofofofoff |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps esti multumit ca ai 1-o ? ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Sfintii nu au interzis consumul de carne pentru ca nu era nevoie. Cine vrea sa se sfinteasca renunta pana la urma de la sine si de bunavoie
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
E meci cu neoprotestanții și nu anunță nimeni? Am practicat și eu sportul ăsta și pot să va spun că e pierdere de vreme. Totuși, constat că "jocul" a scăzut în calitate de la ultima competiție, iar combatanții sunt preocupați mai mult cu schilodirea adversarului decât de propria performanță.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Cat despre ecumenism, depinde ce intelegi tu prin ecumenism. Pana nu imi dai o definitie, nu iti pot raspunde, ca cine stie ce intelegi apoi ![]() Femeia sa fie preot este ok, deja cunosc la anglicani, iar anglicanii nu sunt secta, ba chiar a slujit inclusiv cu un preot ortodox si cu altii, preoti si pastori. Si toti au fost adevarati gentlemeni, i-au cedat locul cel mai de vaza in mijlocul lor. Imi pare rau doar ca nu am avut un aparat foto sa fac o poza. Iar pe la spatele enoriasilor, atat BO cat si BC, pregatesc o surpriza pe acest subiect, dar nu ti-o spun, o sa o vezila momentul potrivit si atunci o sa intelegi mai bine ce inseamna "iubire" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iub ire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asadar nu e zvon ,,, si te-ai suparat cind te-am facut sectara.... hmmmm asadar te mai intreb inca o data CUM POATE MINCIUNA SI ADEVARUL SA fie in acelasi loc si CE IESE DIN PROPOVADUIREA COMBINATIEI ? EXACT CE A FACUT DIAVOLUL , TATAL MINCIUNII .... anglicanii nu sunt secta ? CIND AU APARUT ? ![]() daca nu ai avut aparat sa arati preotul ortodox VAX ALBINA..... si stai linista ca surpriza va fi a celor care o pun la cale ,,,,, ha ha ha multa iubire ps cine sapa groapa cade singur in ea ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 02.08.2011 at 21:42:31. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|