Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 00:22:16
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Deci sa iau asta ca pe o confirmare a scaunului pe care il ocupi?
vezi cum pricepi? tu ataci , tu centrezi , tu dai cu capul si tu aperi .... si apoi ma intrebi pe mine .... morrrrr de rasssssss
multa iubire
Vechi 03.08.2011, 00:38:52
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
vezi cum pricepi? tu ataci , tu centrezi , tu dai cu capul si tu aperi .... si apoi ma intrebi pe mine .... morrrrr de rasssssss
multa iubire
Pai bine-nteles ca te intreb pe tine, tu te laudai ca ai fi Stie Totul, si te laudai ca ai sti chiar mai bine decat mine ce am priceput eu si ce nu. Asa ca mi se pare normal sa te intreb pe tine :))
Vechi 03.08.2011, 00:44:11
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Pai bine-nteles ca te intreb pe tine, tu te laudai ca ai fi Stie Totul, si te laudai ca ai sti chiar mai bine decat mine ce am priceput eu si ce nu. Asa ca mi se pare normal sa te intreb pe tine :))
pina acum am demonstrat ce stiu ,,, tu dai din gura ... si cu versete lungi pe caare nu le citeste nimeni . la diaalog esti pe linga dar inca mai insisti ... ok fetito da-i bice ca eu rad cu lacrimi de INEPTIILE TALE ...
MULTA IUBIRE
Vechi 03.08.2011, 00:57:32
Banned

Implicit

Citat:
pina acum am demonstrat ce stiu ,,, tu dai din gura ... si cu versete lungi pe caare nu le citeste nimeni . la diaalog esti pe linga dar inca mai insisti ... ok fetito da-i bice ca eu rad cu lacrimi de INEPTIILE TALE ...
MULTA IUBIRE
Ai demonstrat doar ca stii sa zici: da-mi textul si ti-l comentez. Dar sa fie doar unul si nu prea lung ca altfel spui tampenii si minciuni de sectar :))

Si cam atat ai demonstrat pana acum :)) Astept si performante mai bune :))
Vechi 03.08.2011, 01:04:33
Banned

Implicit

Ioana,
Apropos de faptul ca duminica este tinuta ca zi de odihna la ortodocsi: cand eram studenta tare m-am framantat o vreme cum sa fac cu invatatul pentru ca aveam foarte mult de invatat (am studiat medicina) si nu imi permiteam sa fac pauza totala duminica. Asa ca am intrebat un episcop de la Catedrala din Cluj (unde eram studenta) si mi-a zis ca am voie sa invat duminica cu conditia sa nu lipsesc de la Liturghie pentru asta. Nici nu vroiam altceva, era perfect pentru mine. Dar imi aduc aminte si acum, de parca ar s-ar fi intamplat ieri, indignarea unui coleg cu parinti intelectuali, care mi-a zis ca numai comunistii considerau ca munca intelectuala nu ar fi tot munca...

Last edited by Adriana3; 03.08.2011 at 01:07:13.
Vechi 03.08.2011, 01:16:26
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Ioana,
Apropos de faptul ca duminica este tinuta ca zi de odihna la ortodocsi: cand eram studenta tare m-am framantat o vreme cum sa fac cu invatatul pentru ca aveam foarte mult de invatat (am studiat medicina) si nu imi permiteam sa fac pauza totala duminica. Asa ca am intrebat un episcop de la Catedrala din Cluj (unde eram studenta) si mi-a zis ca am voie sa invat duminica cu conditia sa nu lipsesc de la Liturghie pentru asta. Nici nu vroiam altceva, era perfect pentru mine. Dar imi aduc aminte si acum, de parca ar s-ar fi intamplat ieri, indignarea unui coleg cu parinti intelectuali, care mi-a zis ca numai comunistii considerau ca munca intelectuala nu ar fi tot munca...
nu zice nimeni sa faci pauza totala duminica ... zice SA PUI ZIUA INTREAGA CA SI CUM AR FI IISUS HRISTOS DE FATA ... ADICA SA MANINCI CU GINDUL LA EL , SA TE ROGI , SA INVETI CU GINDUL LA EL ETC ETC ETC .... ADICA EL SA FIE PE PRIMUL LOC SI PRIN EL SA FACI CE FACI ti-am spus ca esti confuza rau ....odihna in iisus hristos ( ma tem ca nu o sa intelegi ce spun ) nu e pentru tine daca nu intelegi ....
multa iubire
Vechi 03.08.2011, 01:33:17
Banned

Implicit

Citat:
nu zice nimeni sa faci pauza totala duminica ... zice SA PUI ZIUA INTREAGA CA SI CUM AR FI IISUS HRISTOS DE FATA ... ADICA SA MANINCI CU GINDUL LA EL , SA TE ROGI , SA INVETI CU GINDUL LA EL ETC ETC ETC .... ADICA EL SA FIE PE PRIMUL LOC SI PRIN EL SA FACI CE FACI ti-am spus ca esti confuza rau ....odihna in iisus hristos ( ma tem ca nu o sa intelegi ce spun ) nu e pentru tine daca nu intelegi ....
multa iubire
Si pot sa dau si cu aspiratorul gandindu-ma la el? :)) Asta imi aduce aminte de o prietena romanca greco-catolica in vizita la niste prieteni italieni romano-catolici. Se apuca italienii (credinciosi) sa dea cu aspiratorul fix duminica la care fata romanca ramane gura casca si ii intreaba cum de aspira tocmai duminica? Italienii foarte nedumeriti de intrebare o intreaba cum adica, unde-i problema. La care ea le raspunde ca duminica este zi de odihna. Se pun italienii pe ras si ii spun ca asta pentru ca or fi romanii mai lenesi :)) Din fericire nu toti italienii sunt asa :)
Vechi 03.08.2011, 01:18:38
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Ioana,
Din cate stiu in Vechiul Testament, odihna de Sabat nu inseamna inactivitate, ci semnifica lucrare spirituala pentru intelegerea si preamarirea operei lui Dumnezeu, deci Sabatul era in primul rand o zi de odihna spirituala. Restrictiile impuse ulterior s-au datorat formalismului evreilor modului in care au inteles acestia ziua de Sabat, ajungandu-se la inactivitate totala. Sa nu uitam ca Iisus a fost criticat de acestia ca nu respecta Sabatul. As putea spune ca e valabil si la noi. In cultura noastra populara, odihna de Duminica presupunea inactivitate fizica si era oarecum normal, tinand cont de munca grea a taranului depusa in cursul saptamanii. Preotul respectiv v-a spus bine, Duminica e o zi de lucrare spirituala, (odihna in Domnul )in rest poti sa-i desfasori activitati colaterale. Bineinteles, ca oamenii in general se odihnesc duminica, caci orice organism are nevoie de o zi de odihna si regenerare.

Last edited by ioanna; 03.08.2011 at 01:23:45.
Vechi 03.08.2011, 01:11:09
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Ai demonstrat doar ca stii sa zici: da-mi textul si ti-l comentez. Dar sa fie doar unul si nu prea lung ca altfel spui tampenii si minciuni de sectar :))

Si cam atat ai demonstrat pana acum :)) Astept si performante mai bune :))
pai si tu ce ai facut ? ai date interpretarile tale ( daca nu e vreun copy paste ) si apoi ai pus versete sub
NU SE INTELEGE NIMIC .... DE ASTA ITI TOT REPET
un text si interpretarea sub ... AI INTELES ACUM ? sau iti fac un desen?
multa iubire
ps pentru tine nu am demonstrat nimic desigur .
.. doar un orb cum poate zice ca vede .. e imposibil sau cine stie poate poate ( si sa nu vii cu cel din bibie ca nu e un argument la ce spun eu )
multa iubire
Vechi 03.08.2011, 01:27:21
Banned

Implicit

Citat:
pai si tu ce ai facut ? ai date interpretarile tale ( daca nu e vreun copy paste ) si apoi ai pus versete sub
NU SE INTELEGE NIMIC .... DE ASTA ITI TOT REPET
un text si interpretarea sub ... AI INTELES ACUM ? sau iti fac un desen?
multa iubire
ps pentru tine nu am demonstrat nimic desigur .
.. doar un orb cum poate zice ca vede .. e imposibil sau cine stie poate poate ( si sa nu vii cu cel din bibie ca nu e un argument la ce spun eu )
multa iubire
Ce idee buna! Fa-mi un desen, poate asa o sa pricep ca tare mai sunt de cap, numai tampenii spun :))
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38