Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 09:47:12
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Tu esti cel ce tot repeta precum o curca beata...Nici nu ai observat de cate ori ai zis aceleasi teorii fara se ne dovedesti ceva concret decat ca ai o imaginatie bogata.
Nu pricepi ce spun? Hai lasa vrajeala ca nu m-am nascut ieri ca sa te cred pe cuvant.

O alta teorie marca vsovivi... ce sa mai zic, ca am vazut ca nu citesti ceea ce iti spun eu deci voi face si eu la fel... probabil esti un geniu neintles si "nedescoperit".
Tu esti cel ce tot repeta precum o curca beata

Păi dacă n-aș repeta la nesfrâșit ați avea dreptate că n-ați știut, că n-ați auzit, dar așa o să rămâneți muți în fața Adevărului, când va fi să-L pricepeți și voi, și o să fiți atunci și voi așa ca mine, recunoscându-și prostia anterioară și orbirea gLumească... deci trebuie să repet la nesfârșit râzând exact ca și curcile bete , dar eu râd de prostia mea, că așa eram și eu de științific exact ca voi... i-am crezut pe toți mincinoșii gLumii.

fara se ne dovedesti ceva concret
Păi ce e de dovedit? Nu ați priceput argumentele? Înseamnă poate că nu mai aveți minte ca să pricepeți și alte argumente decât cele cu care v-au obijnuit științificii absurzi. Păi dacă eu pricep și argumentele sunt clare și imbatabile, mă întreb de ce pentru voi nu sunt bune? Oare chiar nu v-am explicat pas cu pas exact ca oricăror copii înghițiți de poveștile false și de filmele SiFi?.. Păi ce să vă mai explic?.. încercați să pricepeți cinstit, dar voi nu luați în seama argumentele care sunt de partea Adevărului... nu că nu puteți ci pentru că nu vreți...

decat ca ai o imaginatie bogata
Nu este nicio imaginație, nu am născocit și nu am creat nimic, ci tot ce am susținut reiese clar din scripturi și se constată cu ochii și mintea ce privește realitatea... căci nu se poate altfel decât să fie așa cum este descris în Scriptură... dar vouă nu vă place așa ci vreți viceversa, adică să fim batjocuriți de mincinoși și de draci... că asta poate vreți, în loc de cinstea la care am fost chemați, voi poate vreți să moștenim batjocura oamenilor de nimic care ridicându-se deasupra vor băga fărădelegea lor în tot pământul.

Nu pricepi ce spun?

Nu prea mai pricep căci văd că nu mai scrii românește și nu iei în serios argumentele ci prefăcându-te că ai fi surd ironizezi și induci lumea în minciună și eroare susținând că nu ți-am dat argumente și că am născocit și am inventat eu ceva... păi mă întreb cum de nu observezi modelele și explicațiile fanteziste și ipotezeșe și axiomele și toată idolizarea idealizată a științificilor care furând neschimbabilitatea, proprietatea lui Dumnezeu, au creat tot felul de teorii absurde, cuosând totul apoi cu ață albă și văruind bine și învelind în staniol ca să creadă fraierii și copiii lor că cică ei au descoperit misterele universului. Fantasmagoriile alea științifice de ce nu le vezi cât sunt de absurde și cum sunt ele propagate ca mari adevăruri ale omenirii pe toate canalele mediatice și în toate școlile?.. Nu pricepi dumneata că sunt minciuni? Sunt minciuni și prostii cu care păcălesc toată gLumea ca să le dea bani și aplauze lor... Le-aș da și eu, dacă nu ar fi mincinoși, vicleni și răi... vârnd fără să-și dea seama poate defapt nu binele lor și al oamenlor ci binele râmelor și omizilor și gândracilor de bucătărie. Deci nu mai pot fi de partea lor. E minciună tot ce susțin ei... E prostie și absurdul la putere maximă și minciună... Nu neg ce se întâmplă într-un experiment, ce se observă ca rezultate ci modul cum explică ei și cum extrapolează mințind, fiindcă toți ăștia nu mai sunt oameni ci sunt fiii lui B-asmodeu... un drac legat de arh. Rafail.

am vazut ca nu citesti ceea ce iti spun eu
Cum să nu citesc, dar rămân perplex în fața faptului că ești împietrit în ideile lor absurde, ești calcinat, ești parcă îndobitocit de argumentele lor și nu poți vedea Adevărul și atunci replicile tale sunt mediocre și rele și ironice și neinteligibile adică vorbești o limbă de lemn putred pe care nu o mai pricep, și asta pentru că respingi înțelegerea clară, sigură, nu dai dreptate Adevărului, nu cauți să vezi cine se înșală ci pur și simplu negi cu incompetență științifică învârtoșată ca să fie luată drept competență, negi orice argument rămânând ca trenul pe șinele care te duc în iadul cel mai adânc și cel mai depărtata de Dumnezeu. Iar tu bagi cu lopata cărbuni și tragi de semnal ca să se dea la o parte toți din calea ta.

Deci am impresia că asculți de un GLAdoSbitocesc, și ăla pare că nu te lasă să auzi și vocea ce vine de sus... Cuvântul lui Dumnezeu și al Scripturii... ca să nu te mântui.

Uite la sfârșit mă faci geniu neînțeles, ca să mă ironizezi de parcă aș fi creat vre-o teorie sau vre-o explicație proprie și personală... oare chiar nu pricepi că nu e nimic de la mine? Iar ce am spus eu, e științific demonstrat și primit de sus pentru ca folosind cele mai elementare arme ale lor să le demonstreze oricine absurdul... adică să le demonstrez că ce susțin ei e fals și nu se poate modela așa cum au făcut-o ei și nu e corect așa, deci cu logica și știința lor le-am demonstrat la nivelul cel mai elementar că ei să înșală. N-am făcut nimic extraordinar ci am folosit corect propriile lor ipoteze și teorii. Rezultatul e clar, tot ce susțin ei e imposibil și fals față de realitate. DECI E CLAR: ei se înșală în ipotezele și teoriile și explicațiile lor ilogice după regulile logice și matematice și fizice și chimice ale lor. DECI TOT CE AU PRODUS EI ȘTIINȚIFIC ESTE UN GUNOI de necuprins.

Dar iată că ei, mincinoșii gLumii sunt pentru voi niște genii înțelese. Căci sunt bine înțelese de voi. Mă mir de mintea voastră...

Și mă iertați vă rog că eu nu mai pot să-i înțeleg, nu că nu vreau ci că se demonstrează că e imposibil și absurd ceea ce susțin ei, geniile astea înțelese de voi.

Așa că dacă vrei să continuăm discuția ar trebui să fii cinstit și să-ți răspunzi corect la argumentele invocate de mine și la explicațiile mele, dacă pot fi adevărate, iar dacă nu pot fi după mintea ta, atunci te rog să vii cu argumnete cinstite, și nu cu ironii, să nu vii mereu cu minciuni și persiflări sau amenințări ca e-uri și alți înlocuitori cum ar fi zaharina.

Și mă iartă pe mine purcelașul spălat care speră să nu se mai întooarcă în mocirla păcatelor gLumii „științifice”. Mă iartă că nu mai doresc să-i înțeleg, nu fiindcă nu vreau ci fiindcă nu pot...

V-au gâdilat la orgolii și acum le apărați avuția ca și cățețele turbate... Pentru ce? Ce aveți voi de câștigat?

Păi de ce crezi dumneata că eu vreau să vă înșel pe voi? Păi nu vreau altceva decât să vă dezvăț și să vă dezânșel, să vă scot din absurditățile credulităților și născocelilor tuturor mincinoșilor... pentru că mie mi-e clar și senin și aș vrea să vedeți și voi că poate fi așa simplu și senin și pentru voi. Căci Adevărul e bun, frunos și curat, și ni se descoperă de sus ca să ne ridice la Viață și demnitate... dar nu se poate asta decât cu cel ce voiește să iasă din baaltă...

Last edited by vsovivi; 03.08.2011 at 10:08:02.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Adam si Eva calatorul Generalitati 13 02.01.2013 00:18:39
Caderea lui Adam si Eva Danut7 Generalitati 102 02.03.2011 20:57:25
Adam ,Eva si rasele Gyulia Generalitati 44 10.09.2010 02:21:51
Adam Mihai-g Din Vechiul Testament 78 08.07.2008 14:21:06