![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce inseamna mancare ,,uscata''?
adica negatita? Fructele, legumele, sunt uscate''? Dar vinetele coapte (fara ulei)? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nici o parere ..... |
|
||||
|
||||
![]()
observ si eu ca nu se pricepe nimeni sa ne lamureasca. nici cu ce am sesizat eu nici cu ce ai sesizat tu.
|
||||
|
||||
![]()
Exact.
Citat:
Citat:
Eu o singură dată am fost câteva zile între călugări ortodocși (stiliști) care țineau postul aspru al xyrofagiei. Îmi făcusem socoteala că e Săptămâna Luminată, dar, din cauza diferenței de calendar, am picat în partea cea mai aspră a Postului Paștelui. Ei nu mâncau vinete, că nu erau de sezon (mâncau ce aveau în jurul mănăstirii). În schimb, se delectau cu cartofi copți. Doar cu sare, fără ulei. Desertul era alcătuit din prune uscate, pe care le păstraseră peste iarnă.
|
|||
|
|||
![]()
post fara ulei se refera doar la a nu folosi (gati cu) ulei....
Nu si la a nu consuma anumita produse...masline, nuci, alune, halva ...cred...? Last edited by mariusmainea; 05.08.2011 at 19:27:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mancarea uscata inseamna mancarea fara ulei, fara nici un fel de grasimi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Maicii Domnului, scara spre Poarta Cerului | Sf.Asteapta | Generalitati | 17 | 31.07.2012 00:18:42 |
Postul Adormirii Maicii Domnului | sfanta | Intrebari utilizatori | 1 | 01.08.2011 21:16:16 |
Pelerinaj in insula kefalonia de ziua adormirii maicii domnului unde apar serpisorii | agriniotour | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 29.01.2011 20:05:30 |
POSTUL ADORMIRII MAICII DOMNULUI | jenica | Generalitati | 13 | 27.07.2009 15:01:57 |
Rugaciunea " Adormirii Maicii Domnului " | icamilin | Rugaciuni | 0 | 30.07.2008 02:53:04 |
|