![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
animalul mort mai traieste ? cum poate sa se miste ? si sangele e viata lui , asadar traieste ? sau bei sangele lui ca acolo e viata ? si DE CE E COMPARATIA šŽca si iarba verde ŽŽ? Aici nu am inteles ce ai vrut sa zici!Daca te referi la sange...Da, sangele insemna viata.Nu o zic eu ci Dumezeu.Versetul ti l-am dat mai sus.Iar ...ca si iarba verde se refera la faptul ca putem consuma si mancare vegetala Intradevar, Pavel stie ce spune dar Dumnezeu nu nea lasat liberul arbitru?Cred ca omul stie si singur ce este de folos pentru el si ce nu caci doar de asta are de la Dumnezeu ratiune, mai ales cand vine vorba de carne.Tu daca vrei sa manaci mancare vegetala nu ai decat...e OK...dar nu ii indemna si pe altii sa faca la fel fara vreun temei biblic.Inca nu ai adus versete biblice in care sa scrie CA NU AVEM VOIE SA CONSUMAM CARNE.Vrea cineva sa manance mancare vegetala, e OK, manaca cineva carne e tot OK...dar cumpatat.Multa iubire! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire geneza 1.29 Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30.Iar tuturor fiarelor pământului și tuturor păsărilor cerului și tuturor vietăților ce se mișcă pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau toată iarba verde spre hrană. Și a fost așa. si acum banuiesc ca mai ai niste intrebari intre ce scrie acolo si realitatea in care traim .... pune-le si o sa iti spun referitor la animale de ce .... multa iubire Citat:
![]() multa iubire pavel stie ce spune , tu i-ar nu ai inteles ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 12:48:10. |
|
||||
|
||||
![]()
adica tu ma faci pe mine sectar?!
|
|
|||
|
|||
![]()
pe tine ? nu esti de ma intrebi ?
![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 14:58:44. |
|
||||
|
||||
![]()
Mult ți-a luat până să te prinzi!
![]() În schimb, tu ești de la insectar!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu-l rupe ... adica nu il consuma ..... ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps bbbbbzzzzzzzz bzzzzzz ce insecta sunt ? multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa faci un cho-ku-rei pe el :-)))..ca si-asa iti place reiki..
|
|
||||
|
||||
![]()
Una cu un sistem nervos destul de primitiv.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, mult. Pentru ca aseara am ramas fara baterie la telefon si abia acum am intrat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|