Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 12:33:51
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
iara te grabesti ... hai sa vedem ce scrie . ok? si banuiesc ca si gindesti ce scrie , nu?
si sa iau versetele
"Groază și frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mișcă pe pământ și toți peștii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână.
ce inseamna la indemana ? sa vedem .
dex online .ro
ÎNDEMÂNÁ vb. v. ajuta, ajutora, ocroti, proteja, sprijini, susține.

asadar amice vezi un pic sensul cuvintelor ca vorbesti timpenii

Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde

animalul mort mai traieste ? cum poate sa se miste ? si sangele e viata lui , asadar traieste ? sau bei sangele lui ca acolo e viata ? si DE CE E COMPARATIA šŽca si iarba verde ŽŽ?

amice imi pare rau din nou , dar vorbesti timpenii

multa iubire
pavel stie ce spune DAR TU NU NU INTELEGI CE SPUNE
MULTA IUBIRE
Prietene, nu vorbesc tampenii.Intradevar, omului i s-a dat stapanirea peste intreg pamantul, peste toate animalele ca sa le ocroteasca, sa nu le vaneze pentru placere, asa cum se intampla la vanatoare.Dar asta nu insemna ca nu are voie sa nu le mance.Scrie unde va asta?Ai adus pana acum vre-un verset in care scrie ca NU AVETI VOIE SA MANCATI CARNE?

animalul mort mai traieste ? cum poate sa se miste ? si sangele e viata lui , asadar traieste ? sau bei sangele lui ca acolo e viata ? si DE CE E COMPARATIA šŽca si iarba verde ŽŽ?

Aici nu am inteles ce ai vrut sa zici!Daca te referi la sange...Da, sangele insemna viata.Nu o zic eu ci Dumezeu.Versetul ti l-am dat mai sus.Iar ...ca si iarba verde se refera la faptul ca putem consuma si mancare vegetala
Intradevar, Pavel stie ce spune dar Dumnezeu nu nea lasat liberul arbitru?Cred ca omul stie si singur ce este de folos pentru el si ce nu caci doar de asta are de la Dumnezeu ratiune, mai ales cand vine vorba de carne.Tu daca vrei sa manaci mancare vegetala nu ai decat...e OK...dar nu ii indemna si pe altii sa faca la fel fara vreun temei biblic.Inca nu ai adus versete biblice in care sa scrie CA NU AVEM VOIE SA CONSUMAM CARNE.Vrea cineva sa manance mancare vegetala, e OK, manaca cineva carne e tot OK...dar cumpatat.Multa iubire!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 12:44:04
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene, nu vorbesc tampenii.Intradevar, omului i s-a dat stapanirea peste intreg pamantul, peste toate animalele ca sa le ocroteasca, sa nu le vaneze pentru placere, asa cum se intampla la vanatoare.Dar asta nu insemna ca nu are voie sa nu le mance.Scrie unde va asta?Ai adus pana acum vre-un verset in care scrie ca NU AVETI VOIE SA MANCATI CARNE?
!
inca de la facere ai versetul CE SA MANINCI .... asadar nu include carne ----si ASA A ZIS DUMNEZEU , nu eu
multa iubire
geneza 1.29
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30.Iar tuturor fiarelor pământului și tuturor păsărilor cerului și tuturor vietăților ce se mișcă pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau toată iarba verde spre hrană. Și a fost așa.

si acum banuiesc ca mai ai niste intrebari intre ce scrie acolo si realitatea in care traim .... pune-le si o sa iti spun referitor la animale de ce ....
multa iubire

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul

Aici nu am inteles ce ai vrut sa zici!Daca te referi la sange...Da, sangele insemna viata.Nu o zic eu ci Dumezeu.Versetul ti l-am dat mai sus.Iar ...ca si iarba verde se refera la faptul ca putem consuma si mancare vegetala
Intradevar, Pavel stie ce spune dar Dumnezeu nu nea lasat liberul arbitru?Cred ca omul stie si singur ce este de folos pentru el si ce nu caci doar de asta are de la Dumnezeu ratiune, mai ales cand vine vorba de carne.Tu daca vrei sa manaci mancare vegetala nu ai decat...e OK...dar nu ii indemna si pe altii sa faca la fel fara vreun temei biblic.Inca nu ai adus versete biblice in care sa scrie CA NU AVEM VOIE SA CONSUMAM CARNE.Vrea cineva sa manance mancare vegetala, e OK, manaca cineva carne e tot OK...dar cumpatat.Multa iubire!
reciteste cu atentie versetul si conform lui sa raspunzi la intrebari ..... daca nu reusesti o sa ti-l fac marunt ca sa intelegi ca ce spui tu NU ARE LOGICA .... si nu te grabi .....
multa iubire
pavel stie ce spune , tu i-ar nu ai inteles
multa iubire

Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 12:48:10.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 14:53:31
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
sectare , nu am la ce ... tu mai mediteaza
nu-l rupe ... adica nu il consuma ..... ....
multa iubire
adica tu ma faci pe mine sectar?!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 14:56:27
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
pe tine ? nu esti de ma intrebi ?
multa iubire

Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 14:58:44.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 14:59:13
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Mult ți-a luat până să te prinzi!

Citat:
nu esti ?
multa iubire
În schimb, tu ești de la insectar!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:01:06
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Eu nu v-am pus să vorbiți tâmpenii și să râdeți în neștire. Încercați doar să meditați la următorul verset în versiune ortodoxă:

"Așa zice Domnul: "Ca atunci când găsești must într-un strugure și zici: "Nu-l rupe, că în acesta se află o binecuvântare", tot astfel voi face și cu slujitorii Mei; Mă voi feri să stric tot!" (Isaia 65,8)
sectare , nu am la ce ... tu mai mediteaza
nu-l rupe ... adica nu il consuma ..... ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:02:06
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
nu te baga ca nu ai inteles ....
multa iubire
ps bbbbbzzzzzzzz bzzzzzz ce insecta sunt ?
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:04:21
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Eu zic sa faci un cho-ku-rei pe el :-)))..ca si-asa iti place reiki..
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:07:22
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
nu te baga ca nu ai inteles ....
multa iubire
ps bbbbbzzzzzzzz bzzzzzz ce insecta sunt ?
multa iubire
Una cu un sistem nervos destul de primitiv.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:08:00
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

Da, mult. Pentru ca aseara am ramas fara baterie la telefon si abia acum am intrat.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51