![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sectar nu este jignire iar pe un forum ortodox ORICINE STIE ASTA ... sau ? ![]() multa iubire forumul CRESTIN ORTODox .... ORICINE SE IA DE ORTODOXIE ARE DE A FACE CU MINE ... e simplu .... am spus ca pentru ortodoxie imi pun capul la bataie chiar si cu pretul vietii .... asadar sa se intimple ce vrea Dumnezeu multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
nu conteaza ce crezi tu, ci ce crede celalalt.
|
|
|||
|
|||
![]()
daca nu se explica poate sa creada si ca punctul inseamna jignire ... intelegi ? PROBE si JUDECAREA MEA IN DIRECT .... haide .. aduna-i pe toti si judecati
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oricum nu te inscrii pe linia ortodoxiei. |
|
|||
|
|||
![]()
acum cind vreau probe si sa ma acuzi DIRECT , spui ca sunt penibil , dar cu citeva postari in urma cereai ajutor .....hmmm interesant
desigur ca nu ma inscriu IN CONCEPTIA TA pe linia ortodoxiei .... lasa-l pe Dumnezeu sa decida . ok? ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce-o sa-mi faci?! |
|
|||
|
|||
![]()
nimic din ce iti imaginezi .... CE SCRII MA INTERESEAZA SA DESFIINTEZ , daca sunt prostii bineinteles .... tu ca persoana NU MA INTERESEZI ... ESTI UN NUME PE UN FORUM ... ATIT
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu ai ce sa desfiintezi, pentru ca nu stii nimic despre mine. ai citit cateva mesaje si te crezi destept, dar nu esti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps sunt un prost , asa e bine pentru tine ? ![]() multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|