![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
faptul ca te declari ortodox, nu te face imun. multi "viteji" ca tine au fost dati afara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps si cind am sa termin cu tine ( asta in cazul in care ai noroc( interventia diavolului ) si nu ma opreste DOAMNA ) vei pleca cu coada intre picioare sau vei ramine si vei sta pe margine cu teama de a mai deschide gura ,,,,, doar un ok astept si esti pe duca .... asta daca nu te ia diavolul din calea mea si nu te lasa sa fi salvat ......si dau un exemplu din orice sectar care imi iese in cale ---- multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sectar nu este jignire iar pe un forum ortodox ORICINE STIE ASTA ... sau ? ![]() multa iubire forumul CRESTIN ORTODox .... ORICINE SE IA DE ORTODOXIE ARE DE A FACE CU MINE ... e simplu .... am spus ca pentru ortodoxie imi pun capul la bataie chiar si cu pretul vietii .... asadar sa se intimple ce vrea Dumnezeu multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
nu conteaza ce crezi tu, ci ce crede celalalt.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce-o sa-mi faci?! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
un simplu search si am aflat ... asadar nu crede ca nu stiu ,,,,, ca sa nu spun mai multe ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
daca nu se explica poate sa creada si ca punctul inseamna jignire ... intelegi ? PROBE si JUDECAREA MEA IN DIRECT .... haide .. aduna-i pe toti si judecati
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
nimic din ce iti imaginezi .... CE SCRII MA INTERESEAZA SA DESFIINTEZ , daca sunt prostii bineinteles .... tu ca persoana NU MA INTERESEZI ... ESTI UN NUME PE UN FORUM ... ATIT
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
analizeaza-ti singur limbajul, analizeaza-i si pe ceilalti si a sa vezi unde sari calul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oricum nu te inscrii pe linia ortodoxiei. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|