![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Altarul din vechiul testament. Sau Dumnmezeu isi schimba ideile? Uite aici ceva chiar din acest site :
Se spune despre Avva Stefan, ca era odata foarte bolnav si doctorii l-au silit sa manance carne. El avea un frate, foarte evlavios, care traia potrivit poruncilor lui Dumnezeu. S-a intamplat sa vina fratele acesta chiar atunci cand batranul manca din carne. Cand l-a vazut, s-a intristat foarte tare, zicandu-si ca, dupa atata asceza si infranare, a mancat, spre sfarsitul vietii, carne. Dar indata a cazut fratele in extaz si a vazut pe cineva, care i-a spus: - Pentru ce te superi din pricina preotului pe care l-ai vazut mancand carne ? Nu stii ca el a mancat de nevoie si pentru ca sa faca ascultare ? Nu trebuie sa te superi. Iar daca vrei sa vezi in ce slava este fratele tau, intoarce-te si uita-te ! Cand s-a intors fratele, a vazut pe preotul Stefan alaturi de Hristos. Si i-a mai spus cel ce i s-a aratat: - Iata in ce slava este ! Slaveste, asadar, pe Cel ce slaveste pe cei ce Il iubesc cu adevarat. http://www.crestinortodox.ro/pilda-z...rne-99231.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() si ca sa nu iti mai copiez textul INGROS ANUMITE LUCRURI PE TEXT ca sa pricepi .... ma bucur ca l-ai adus in discutie CU MINUTA TA ca sa nu mai fiu acuzat ... si acum IL ANALIZAM ... asadar TU ESTI BOLNAV ? TE SILESTE CINEVA ? MANINCI DE NEVOIE SI FACI ASCULTARE ? .....la toate intrebarile de mai sus este NU , NU , NU ...si vrei sa imi spui ca acestea sunt argumente ca tu sa maninci carne ? ESTI DEPARTE AMICE DE ORTODOXIE ... asadar imi cer iertare , dar nu o sa inghit BAZACONII negandite din partea nici unui ortodox CU NUMELE .... ![]() multa iubire ps unde scrie sa slavesti carnea ? sau faptul ca a minca carne este slava ? tu esti confuz rau .... dar continua sa ma judeci ca sa pot sa scot in evidenta ORTODOXIA ... adu-i si pe restul sa te ajute .... ca tu nu faci fata discutiei ... multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 16:23:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu ne-a lasat si jumatatile de masura. Nu poti judeca pe cineva pentru neputinta sa, daca Dumnezeu il accepta asa. |
|
||||
|
||||
![]()
Am întîlnit pe forumul ăsta doi atei care m-au impresionat. Primul a fost Topcat care a înțeles [din exterior, teoretic] sensul adevărat al Jertfei Lui Hristos, iar al doilea ești tu, care cunoști Biblia și Sfinții Părinți mai bine ca mulți creștini ortodocși.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
consider ca este mult mai impresionabil gandul bun al ateului decat mandria credinciosului ... nu generalizez.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps daca o sa analizez cele spuse de tine IN PROFUNZIME o sa ceri iara ajutorul greilor de pe forum.... asadar atit iti spun... E SUPERFICIAL ce ai spus multa iubire ps1. ...iar daca imi permiti o sa si demonstrez asta ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|