![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am întîlnit pe forumul ăsta doi atei care m-au impresionat. Primul a fost Topcat care a înțeles [din exterior, teoretic] sensul adevărat al Jertfei Lui Hristos, iar al doilea ești tu, care cunoști Biblia și Sfinții Părinți mai bine ca mulți creștini ortodocși.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și e frumos să vă bateți joc de niște oameni mai puțin dotați intelectual? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps daca o sa analizez cele spuse de tine IN PROFUNZIME o sa ceri iara ajutorul greilor de pe forum.... asadar atit iti spun... E SUPERFICIAL ce ai spus multa iubire ps1. ...iar daca imi permiti o sa si demonstrez asta ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
11. Și care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul pâine, oare, îi va da piatră? Sau dacă îi va cere pește, oare îi va da, în loc de pește, șarpe? 12. Sau dacă-i va cere un ou, îi va da scorpie? 13. Deci dacă voi, răi fiind, știți să dați fiilor voștri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El! asadar esti in stare ACUM sa intelegi ce scrie ? sau sa iti fac mai marunt ? ![]() mujlta iubire |
|
|||
|
|||
![]()
te identifici cu ce scrii ? ai vazut tu vreo analiza de a ta ? .... asadar eu unu nu m-as victimiza atit de tare .... intelegi ?
![]() multa iubire ps falsa smerenie nu e smerenie multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
consider ca este mult mai impresionabil gandul bun al ateului decat mandria credinciosului ... nu generalizez.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|