![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. nu imi bat joc de cuvintele Mantuitorului, ci de absurditatile voastre. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și e frumos să vă bateți joc de niște oameni mai puțin dotați intelectual? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Mustul" evreilor nu era tzuica sau un vin tare ci o bautura usor alcoolica, sunt destule pasaje chiar in NT unde se poate vedea limpede asta, ma rog, de catre cei care pot inca sa mai vada altceva decat vrea muschiul lor care orice e dar spiritual nu. Inteleg un fost alcoolic care nu s-a vindecat de betie sa se fereasca sa simta pana si mirosul alcoolului, dar sa se faca din asta regula si virtutea suprema sau cum mai incerca cineva - conditie esentiala pentru sfintenie, asta arata ori ca: 1. protestantii sunt in marea si covarsitoarea majoritate alcoolici inca nevindecati SAU 2. au in majoritate probleme majore la etajul superior, ala al discernamantului spiritual. Ar mai fi si un 3) dar sunt curios daca il vezi sau ai sa-i dai in continuare cu citate "selectionate". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-a intrat în discuție care era practica iudeilor (din VT ori NT), ci ce fel de vin a folosit Hristos la nunta din Cana și la Cina cea de Taină. În rest sunt de acord că în Palestina se folosea vinul îmbătător și erau suficienți bețivi... ca peste tot și ca oricând în lume. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cam greu sa definesti normalitatea pentru cineva care n-a cunoscut-o. Cum am spus, inteleg fostii betivi inca nevindecati complet, dar sa plasezi la nivelul la care trebuie ei sa practice abstinenta reperul de moralitate vizavi de bautura eu cred ca este o problema. Citat:
Sfanta Scriptura nu condamna prima categorie (adica alcoolul pana la cea mai mica picatura) ci a doua categorie, bauturile tari si mai ales dependenta de ele. Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 18:41:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
[quote=AlinB;386057] Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Unde nu e Hristos, trebuie sa pui abstinenta strasnica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|