![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ce ma intrigat era ca icoanele erau foarte bine lucrate, semn ca fata studiase iconografia.
|
|
|||
|
|||
![]()
E drept, înaintea noastră e Rusia. Nu cunosc procentul. Mă refer la alcoolici... ce credeai?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Spui doar ce iti convine ai uitat si de nordici mari bautori care in speta sunt protestanti! Da credinta e la pamant dar asta nu inseamna ca un adventist sau un mormon sunt pe calea cea dreapta! ca niste exemple...Uiti ca tarile protestante sunt tarile cu cei mai multi atei. Imparatia cerurilor aduna si pesti buni si rai.
Last edited by Neaguu; 04.08.2011 at 19:19:01. |
|
||||
|
||||
![]()
nu prietene, cel ce le sfinteste este Dumnezeu
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu de alta, dar cred ca oricine stie ca fumul de tigara nu prea miroase a tamaie, doar un ateu poate sa le confunde, spre bucuria lui Michidutza si papuselele lui :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru niste oameni care vorba aia, au fost adusi la Hristos, asta mi se pare o problema serioasa. Macar aia care frecventeaza carciumea, nu au treaba cu biserica.. |
|
|||
|
|||
![]()
Stii asta si nu poti sa te opresti? Pai treaba asta e mai riscanta decat dependenta de alcool..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Unde nu e Hristos, trebuie sa pui abstinenta strasnica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. icoana propriuzisa 2. inchinarea in duh si adevar (aia ortodoxa, nu sectara) Daca astea doua sunt puse impreuna, merg struna, prima fara a doua nu merge, dar in cazul asta omul nu mai e in crasma, e in biserica. |
|
||||
|
||||
![]()
din pacate pentru tine si pentru cei ce au cumparat acele icoane, nu este banc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|