![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]()
daca asta au inteles unii ca am un magazin second-hand si vreau haine,incaltaminte,jucarii si produse alimentare....chiar ca e de plans!nu credeam vreodata ca imiginatia unora poate atinge asemenea cote!
|
|
|||
|
|||
![]()
daca te-au deranjat postarile mele imi cer iertare!si tin sa mentionez ca nu i-am oferit haine sau incaltaminte(pt sh)ci doar o suma extrem de modica de bani din 2 cifre!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca s-a vazut destul de clar ca incercarea Mocului de a discredita aceasti oameni nu prea a reusit, poate niste scuze ar fi binevenite, mai ales ca exista antecedente..
|
|
||||
|
||||
![]()
Se prea poate sa nu fie cazul cu cei care au deschis acest topic.
Dar adevarul este ca sectiunea asta de "Umanitare" colcaie de trolli- vezi si Alidana si nu numai. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga mirela.t,vad ca ora la care ai postat este cam tarzie,iti lipseste cumva ceva si ...te razbuni pe altii,vad ca te iei cand de copii mici,cand de batrane vaduve si bolnave,ai cumva ceva impotriva acestora...poate ca ar trebui sa vedem cu ce te ocupi si tu...
|
|
|||
|
|||
![]()
daca taceam filozof ramaneam spune un vechi proverb!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, n-ai de ce sa-ti para rau, chiar deloc :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pune mai multe detalii despre cel mic,te rog,adica...inaltime,greutate,talpa,etc
|
|
||||
|
||||
![]()
sincer chiar regret ca am postat despre acel copil!oricum multumesc persoanelor interesate care m-au contactat pe privat si l-au ajutat!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|