Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2011, 12:52:00
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Da stiu.Am tratament.Normal.Posibil sa fie si vreo reactie adversa ceva.Scuze daca te-am suparat.Multumesc de sfaturi.
Este nevoie si de psihoterapie,Tiger,doar tratamentul medicamentos nu este suficient,el nu face decat sa tina de suprafata efectele in frau,dar nu atinge cauza depresiei.
Omul este format din mai multe structuri:cel care se conecteaza cel mai mult cu materia,este planul fizic,apoi vine mentalul,emotionalul si apoi partea de spirit.
Din punctul meu de vedere este foarte important sa actionezi pe toate aceste planuri in mod concomitent daca vrei cu adevarat sa te vindeci.
Fizic:miscare fizica (regleaza nivelul serotoninei si a altor hormoni responsabili de sanatatea creierului-probabil stii ca depresia are printre cauze si un dezechilibru neurochimic),odihna cat poti de mult,evitarea situatiilor stresante,alimentatie sanatoasa: apa suficienta,fructe,legume, (poate aparea si tendinta de a manca dulce in exces,insa evita,pentru ca nu este decat o pacaleala pentru organism),plus medicamentatia data de medic.
Pentru planul mental si afectiv:o psihoterapie de profunzime,care merge pe analiza,te va ajuta sa vindeci cauzele din acest plan ale depresiei.
Planul spiritual: aici sunt sigura ca tu stii si simti cel mai bine ce anume te ajuta sa depasesti acest impas: rugaciune,discutia cu un duhovnic etc
Deasemenea este important sa inveti niste exercitii de relaxare si respiratie,pe care sa le aplici atunci cand simti ca se apropie atacul de panica.
Este important sa te linistesti,sa intelegi ca ceea ce traiesti tu,traieste,din pacate,o mare parte a populatiei Terrei pentru ca lumea in care traim este una bulversanta,stresanta,in care oamenii ajung sa nu se mai regaseasca si sa isi piarda reperele interioare.Vestea buna este ca solutii exista si daca vei face tot ce este necesar te vei vindeca.
Deasemenea,desi poate fi greu la acest moment,poti incerca sa privesti boala si ca pe o sansa: aceea de a fi mai mult in contact cu tine,de a redescoperi si vindeca lucruri pe care probabil o vreme indelungata ai evitat sa te gandesti sau sa iei contact cu ele.
Iti doresc vindecare grabnica si bunul Dumnezeu sa te mangaie si sa te ajute!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care fapta este mai grea decat toate ? mihele_m Intrebari utilizatori 2 24.08.2011 22:07:46
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul spre_rasarit Generalitati 106 12.04.2011 21:13:50
Lupta pasiva vs. lupta activa catalin755 Generalitati 22 28.06.2010 16:35:42
Sufar de o boala grea dragostea!!!!!!!!! alicia Generalitati 40 01.02.2009 13:57:19
viata`i grea. ioanhodean Generalitati 20 14.07.2008 23:42:11